Liigat

Video: Storvreta-Falun kaikki maalit – Rudd ja Nilsberth säväyttivät rankkarikisassa

10.08.
2015
2 Kommenttia
0
Liigat
Robin Nilsberth esiintyi vahvasti Storvretan riveissä ja iski heti kaksi osumaa joukkueelleen. Ottelun jälkeisessä rankkarikisassa Nilsberth säväytti persoonallisella yrityksellään. Kuva: perwiklund.se

Robin Nilsberth esiintyi vahvasti Storvretan riveissä ja iski heti kaksi osumaa joukkueelleen. Ottelun jälkeisessä rankkarikisassa Nilsberth säväytti persoonallisella yrityksellään. Kuva: perwiklund.se

Keväällä 2014 Ruotsin Superliigan finaaleissa kohdanneet Storvreta ja Falun ottivat toisistaan mittaa harjoitusottelun merkeissä viime perjantaina. Viime kaudella rankasti alisuorittanut Storvreta oli ottelussa parempi lukemin 5-3.

Ottelun jälkeen vedettiin vielä leikkimieliset rankkarit, joissa nähtiin varsin mielenkiintoisia viritelmiä. Robin Nilsberth tarjoili tätä kikkaa ja Alexander Rudd ratkaisi varsin näyttävällä suorituksella. Ottelun maalit ja rankkarit ovat katsottavissa alla olevista linkeistä.

Ottelun kohokohdat:

Rankkarit:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
JOOJOO
10/08/2015
Mihun paluu on aika hieno homma.
Muuten Uppsala ja Storvreta ovat lajiniilojen tiedossa, ja legendoja.
Viekääpä junnut edes kerran Fyrikseen avausta odottamaan.
Tätä. On tämä laji. Ei Old Traffordia.
Jami
11/08/2015
Katos, mennyt kokonaan ohi tuo Nilsberthin siirto. Kiistatta maailman kolmen parhaan pakin joukossa. Storvreta kun saa vielä joskus pelinsä rullaamaan niin luulisi Falunillekin tulevan tukalat ajat.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.