Ulkomaat

Naisten Supercup-finaali venyi rankkareille – cup-voittaja kaatoi hallitsevan mestarin

08.09.
2015
1 Kommentti
1
Ulkomaat
Katri Luomaniemi oli yksi Piranha Churin laukojista Sveitsin Supercup-finaalin rankkarikisassa. Kuva: Erwin Keller / unihockey.ch.

Katri Luomaniemi oli yksi Piranha Churin laukojista Sveitsin Supercup-finaalin rankkarikisassa. Kuva: Erwin Keller / unihockey.ch.

Sveitsissä pelattiin viikonloppuna ensimmäistä kertaa Indoor Sports Supercup -niminen tapahtuma. Supercupissa pelattiin neljää eri lajia, kun viime kauden koripallo-, lentopallo-, salibandy- ja käsipallomestarit kohtasivat lajiensa cup-voittajat.

Naisten Supercup-finaalissa kohtasivat näin ollen Katri Luomaniemen edustama hallitseva mestari Piranha Chur ja Laura Mertsalmen UHC Dietlikon. Mertsalmi ei ollut kuitenkaan kokoonpanossa Supercup-finaalissa. Mestari Chur koki kauden jälkeen kovia, kun se menetti Tiia Ukkosen ja Mia Karjalaisen Lappeenrannan NST:hen.

Chur oli vaikeuksissa ottelun alussa mutta nousi 0-2 -tappioasemasta 3-2 -johtoon. Dietlikon kuitenkin tasoitti ja voitti ottelun lopulta rankkareilla.

Oheisesta videosta voit tutkailla naisten pelin maaleja ja parhaita tilanteita.

Edit: Otsikkoa ja artikkelia muokattu 8.9. klo 13:15.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Jeppe
08/09/2015
Puitteet näyttää ainakin olevan kunnossa. Todella hyvä katsoa peliä kun lattiassa ei ole mainoksia ja valot ovat kentällä selkesäti kirkkaammat kuin katsomossa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.