Liigat

Ruotsissa tehtailtiin uskomaton ennätystulos – kotijoukkue voitti 42-4

20.09.
2015
0 Kommenttia
3
Kuvituskuva: Iiro Karesniemi

Kuvituskuva: Iiro Karesniemi

Ruotsalaiset salibandyjoukkueet FBI Tullinge ja Haninge FBC kohtasivat lauantaina Division 1 -sarjan ottelussa. Kotijoukkue Tullinge oli kohtalaisen tyly isäntä ja voitti ottelun lukemin 42-4 (12-0,10-1,20-3) .

Tulos on uusi Ruotsin ennätys kyseisellä sarjatasolla. Kaksi ensimmäistä erää numerot pysyivät vielä jokseenkin aisoissa, mutta viimeinen erä päättyi peräti 20-3. Laukaukset menivät kotijoukkueen nimiin 65-15. Neljä kotijoukkueen pelaajaa nakutti yli kymmenen tehopistettä. Kaksi tehokkainta olivat 7+6 tehtaillut Jacob Ericson sekä 5+8 taiteillut Andre Lindman.

Vierasjoukkueen Razmus Andersson kertoi Innebandymagazinetille, että joukkueella oli pelissä mukana vain kuusi kenttäpelaajaa. Haninge FBC pelasi vielä viime kaudella Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Allsvenskan Norra -lohkossa. Division 1 on Ruotsin kolmanneksi korkein sarjataso salibandyssa.

Ottelutilastot

Lisää aiheesta:

Tullinges historiska kross!

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.