Video: Tästä tilanteesta Savolainen sai viiden minuutin rangaistuksen -”Savo-lisää”

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Lappeenrannan NST ja Tampereen Classic kohtasivat miesten Salibandyliigassa perjantaina. Vierasjoukkue Classic puristi ottelusta voiton lukemin 5-6.

Classicin teholinko oli 2+1 taiteillut Janne Lamminen. Eemeli Salin, Mikko Leikkanen ja Sami Johansson iskivät pisteet 1+1. NST:n Samuli Hulkkonen osui kertaalleen ja syötti kaksi maalia. Otto Valavuo osui kahdesti. Classic nousi voitolla sarjakärkeen ja NST löytyy sijalta yhdeksän.

Ottelussa jaettiin myös yksi viiden minuutin rangaistus, kun useissa kohuissa osallisena ollut Mika Savolainen taklasi NST:n pelaajaa keskialueella. Classicin pääkäskijä Petteri Nykky kommentoi tapahtunutta alla olevien twiittien mukaisesti.

Ottelutilastot
Markku Tauraman ottelukuvat

Savolaisen jäähyyn johtanut tilanne löytyy videolta kohdasta 1.13 eteenpäin.

20 comments

  1. Ihan oikea tuomio savolaiselle. Ei mitään mahdollisuutta tulla kylkeen vaan edestäpäin tööttää olkapäällä.

  2. Varsin aiheellinen vitonen. Ihmettelen kyllä kovin sitä että miksi Savo saa pelata periaatteessa miten lystää. Laittaisi kerrankin kunnon bannin ukolle niin voisi jotain vielä oppia.

  3. onko pettery nykky nähnyt videolla kyseisen tilanteen ja vielä sen jälkeenkin olla samaa mieltä, että kyse oli ”savo-lisästä”? voisi ihan oikeasti tehdä haastattelun tästä, koska vaikka savo on minkälainen kusipää kentällä, niin ilman valmentajan hyväksymistä se ei jatkuisi.

  4. Kumpaakohan tarkoitti kansain välinen vai KooVee peli? Ihan oikea jäähy. Salibandyssa ei saa taklata.

  5. Jos tuolla tavalla saa pallotonta pelata KooVee-peleissä, täytyypä käydä moista ”vankilasählyä” joskus ihmettelemässä itsekin..Savo pelaa tapansa mukaan ja ei siinä mitään mutta joukkue kärsii. Miksei annettu 2+10 , ilmeisesti sääntökirja ei anna myöden ?

  6. Kurinpito ei sitten ilmeisesti kosketa Savolaista? Muille tuollaisesta törkeydestä tulisi pelikieltoa. Eikö kurinpitäjä uskalla olla Nykyn kanssa eri mieltä?

  7. Savolaisella ei ole mitään tekemistä salibandyn kanssa! Kaveri voisi pikkuhiljaa siirtyä Hakametsään kendoilemaan!

  8. Ei se pärjää siellä eikä lätkässä, on tullut kovistelemaan tänne neiti lajiin.

  9. mikä neiti laji? jos kiekkoon vertaat niin siellä voi hameen pistää aika moni kyykääjä lanteille samantien,esim Iso paha Ruuttu että se siitä neidistä!!!

  10. Jälleen kerran savoa ei kiinnosta pallo, vaan hakee taklausta suoraan pelaajaan. Sillä ei ole edes merkitystä onko pelaajalla pallo vai ei, koska Savon asento ja liikkeen suunta ei kohdistu millään tavalla pallon puolelle.

  11. Eli jos on pää alhaalla saa Nykyn mukaan jyrätä rauhassa? Missä on vastustajan kunnioitus? Ei jumalauta mitä spedeilyä Nykynkin toimesta!!

  12. Ihmeellistä että saman pelaajan annetaan törkyillä kaudesta toiseen. Miehistä kontaktia hän selkeästi kaipaa joten lajivalikoimaan hänelle sopisi hyvin rugby tai turkkilainen öljypaini. Rugbyn heikkoutena tosin se että pallo pitää jotenkin huomioida. Öljypainissa ei sitten olisi häiriötekijöitä… kroppaan kiinni olipa pää ylhäällä tai alhaalla.

  13. Kunnon sanktio tästä, eikä mitään kunnioitusta classicin harmaapää valmennusosastolle

  14. Kädet alhaalla, ei selkään ja taklattava luopuu pallosta juuri ennen kontaktia. Eli mikä meni väärin?

  15. Savolle: Se että säbässä ei yhä edelleen saa taklata. Niinkuin ei saa esim. fudiksessakaan. Kylkikylkikontakti on eri asia kuin taklaus. Aukeeko?

  16. Tällaiset vastustajan selvät vahingoittamisyritykset pitäisi karsia lajista pikaisesti pois. Yhden ottelun pelikielto on vitsi.

  17. Hohhoijaa. Voitaisko ottaa jo opiksi ja antaa kunnolla kakkua. Ei kyllä yritä pelata palloa edes vähää alusta – missä punainen?

  18. Hianost pusenius ottaa kuitenki iskun vastaan. Moni ois jäänny filmaamaan mutta rehti kaverii tää kouvolan nykopp