Liigat

Video: Tästä tilanteesta Savolainen sai viiden minuutin rangaistuksen -”Savo-lisää”

17.10.
2015
20 Kommenttia
4
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Lappeenrannan NST ja Tampereen Classic kohtasivat miesten Salibandyliigassa perjantaina. Vierasjoukkue Classic puristi ottelusta voiton lukemin 5-6.

Classicin teholinko oli 2+1 taiteillut Janne Lamminen. Eemeli Salin, Mikko Leikkanen ja Sami Johansson iskivät pisteet 1+1. NST:n Samuli Hulkkonen osui kertaalleen ja syötti kaksi maalia. Otto Valavuo osui kahdesti. Classic nousi voitolla sarjakärkeen ja NST löytyy sijalta yhdeksän.

Ottelussa jaettiin myös yksi viiden minuutin rangaistus, kun useissa kohuissa osallisena ollut Mika Savolainen taklasi NST:n pelaajaa keskialueella. Classicin pääkäskijä Petteri Nykky kommentoi tapahtunutta alla olevien twiittien mukaisesti.

Ottelutilastot
Markku Tauraman ottelukuvat

Savolaisen jäähyyn johtanut tilanne löytyy videolta kohdasta 1.13 eteenpäin.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Jeppe
17/10/2015
Ihan oikea tuomio savolaiselle. Ei mitään mahdollisuutta tulla kylkeen vaan edestäpäin tööttää olkapäällä.
Floyd
17/10/2015
Varsin aiheellinen vitonen. Ihmettelen kyllä kovin sitä että miksi Savo saa pelata periaatteessa miten lystää. Laittaisi kerrankin kunnon bannin ukolle niin voisi jotain vielä oppia.
t.
17/10/2015
onko pettery nykky nähnyt videolla kyseisen tilanteen ja vielä sen jälkeenkin olla samaa mieltä, että kyse oli "savo-lisästä"? voisi ihan oikeasti tehdä haastattelun tästä, koska vaikka savo on minkälainen kusipää kentällä, niin ilman valmentajan hyväksymistä se ei jatkuisi.
juuso
17/10/2015
Kumpaakohan tarkoitti kansain välinen vai KooVee peli? Ihan oikea jäähy. Salibandyssa ei saa taklata.
Geru
17/10/2015
Jos tuolla tavalla saa pallotonta pelata KooVee-peleissä, täytyypä käydä moista "vankilasählyä" joskus ihmettelemässä itsekin..Savo pelaa tapansa mukaan ja ei siinä mitään mutta joukkue kärsii. Miksei annettu 2+10 , ilmeisesti sääntökirja ei anna myöden ?
kuoma
17/10/2015
täysin ansaittu jäähy, vaarallinen taklaus, aivotärähdysvaara.
jahas
17/10/2015
Kurinpito ei sitten ilmeisesti kosketa Savolaista? Muille tuollaisesta törkeydestä tulisi pelikieltoa. Eikö kurinpitäjä uskalla olla Nykyn kanssa eri mieltä?
Topi Vuorio
17/10/2015
Savolaisella ei ole mitään tekemistä salibandyn kanssa! Kaveri voisi pikkuhiljaa siirtyä Hakametsään kendoilemaan!
Topi vuoriolle
17/10/2015
Ei se pärjää siellä eikä lätkässä, on tullut kovistelemaan tänne neiti lajiin.
jep jep
17/10/2015
mikä neiti laji? jos kiekkoon vertaat niin siellä voi hameen pistää aika moni kyykääjä lanteille samantien,esim Iso paha Ruuttu että se siitä neidistä!!!
jep jep
17/10/2015
ja femma täysin ansaitustti tolle idootille.
Sami
18/10/2015
Jälleen kerran savoa ei kiinnosta pallo, vaan hakee taklausta suoraan pelaajaan. Sillä ei ole edes merkitystä onko pelaajalla pallo vai ei, koska Savon asento ja liikkeen suunta ei kohdistu millään tavalla pallon puolelle.
S7
18/10/2015
Eli jos on pää alhaalla saa Nykyn mukaan jyrätä rauhassa? Missä on vastustajan kunnioitus? Ei jumalauta mitä spedeilyä Nykynkin toimesta!!
Markkinoija
18/10/2015
Ihmeellistä että saman pelaajan annetaan törkyillä kaudesta toiseen. Miehistä kontaktia hän selkeästi kaipaa joten lajivalikoimaan hänelle sopisi hyvin rugby tai turkkilainen öljypaini. Rugbyn heikkoutena tosin se että pallo pitää jotenkin huomioida. Öljypainissa ei sitten olisi häiriötekijöitä... kroppaan kiinni olipa pää ylhäällä tai alhaalla.
S8
18/10/2015
Kunnon sanktio tästä, eikä mitään kunnioitusta classicin harmaapää valmennusosastolle
Savo
18/10/2015
Kädet alhaalla, ei selkään ja taklattava luopuu pallosta juuri ennen kontaktia. Eli mikä meni väärin?
S7
18/10/2015
Savolle: Se että säbässä ei yhä edelleen saa taklata. Niinkuin ei saa esim. fudiksessakaan. Kylkikylkikontakti on eri asia kuin taklaus. Aukeeko?
Toni
18/10/2015
Tällaiset vastustajan selvät vahingoittamisyritykset pitäisi karsia lajista pikaisesti pois. Yhden ottelun pelikielto on vitsi.
rronb
19/10/2015
Hohhoijaa. Voitaisko ottaa jo opiksi ja antaa kunnolla kakkua. Ei kyllä yritä pelata palloa edes vähää alusta - missä punainen?
Jorsti
19/10/2015
Hianost pusenius ottaa kuitenki iskun vastaan. Moni ois jäänny filmaamaan mutta rehti kaverii tää kouvolan nykopp

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.