Divarit

Video: 15-vuotias teki maalin Divarissa

19.11.
2015
9 Kommenttia
2
Divarit
Vuonna 2000 syntynyt Jose Takala (nro 7) pääsi maalin makuun miesten tasolla. Kuva: Jari Turunen

Vuonna 2000 syntynyt Jose Takala (nro 7) pääsi maalin makuun miesten tasolla. Kuva: Jari Turunen

Steelersin ja Erä Akatemian välisestä maanantaisesta Divari-kamppailuista ei puuttunut mielenkiintoisia tapahtumia. Ottelun maalikooste on nyt katsottavissa.

Voittajasta kamppailussa ei ollut epäselvyyttä, sillä kotijoukkue Steelers nappasi kaksi sarjapistettä numeroin 10–3. Maalikoostevideolta kannattaa vilkaista kuitenkin ainakin vasta 15-vuotiaan Jose Takalan avausmaali Divarissa. Takala teki hämeenlinnalaisten seitsemännen osuman.

Maanantai-illan näyttävimmästä osumasta puolestaan vastasi Steelersin Julius Aaltonen, jonka veivit läpiajosta olivat varsin näyttävät. Aaltosen veivaus oli Steelersin kahdeksas osuma.

Ja videolla on vielä tarjolla kovasti puhuttanut kotijoukkueen Jere Kemppaisen saama punainen kortti. Kemppainen sai ajassa 20.21 5+20 minuutin rangaistuksen väkivaltaisuudesta.

Linkit:
Ottelun tilastot
Jari Turusen ottelukuvat

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Martti
19/11/2015
Kaksi juttua tuli mieleeni, ensimmäinen ottelun tilastot linkki vie Turusen Jarpan ottellukuviin ja toinen juttu, aika levoton "takajeejee" Joosela, ei muuta ja näin.
JZ
19/11/2015
Aika harvoin tulee itse tuomarityöskentelystä mitään sanottua, ja aika usein sais muutkin totuuden torvet etsiä sitä vaikenemisen kultaa vaikka peilin kautta... Mutta tässä nähdään nyt kyllä mustalle aikamoinen oikeusmurha.

Juoksulinja suorana ja kohti palloa, eikä elettäkään kohti vastustajaa, joka nyt vaan kerkeää takaviistosta vielä kurottamaan päänuppinsa eteen. Ikävä törmäys, mutta hankala sanoa miten Steelerssin pelaaja tuon olisi voinut edes välttää.

Jos joskus kontakteissa puhutaan siitä omasta vastuusta sählyssä, niin tässäpä aika hyvä esimerkki.
Aatu
19/11/2015
Näyttäisi ettei Kemppainen osu puolustajaa päähän, vaan näyttäisi osuman tulevan oikeaan käteen/olkapäähän. Näyttäisi pään osuvan sitten Kemppaisen selkään iskun jälkeen.

Osuu "taklaus" sitten päähän tai mihin tahansa, olisi 2min rangaistuskin ollut mielestäni outo. Tahattoman näköinen tilanne jossa Kemppainen ulosajon takia "uhrin" paikalla.
Silmät sidottuina motaria ylittämään
19/11/2015
Kyllähän tälläisistä, tahattoman näköisistä, tilanteista ontällä kaudella tullut huilia. Nähty on. Mielestäni näissä pitäis olla jonkun näköinen raja, ei kentällä voi mennä niska kyyryssä ja katse alhaalla ja se tulisi tuomareiden huomioida näissää tilanteissa.
:D
19/11/2015
Sytyin kyll tolle nimimerkille, kyll meni päivän highlaitteihi! Mut itse asiaan, näitä laput silmillä juoksioita on nähty näissä tämän vuoden koosteissa vähän turhan paljon, vastuu kuitenkin myös itsellä tilanteisiin mennessä.
Nipottaja
21/11/2015
Muuten hyvä, mutta väärä varustus. Käsittääkseni 00-syntyneillä suojalasit pakollinen varuste sarjatasosta riippumatta. Eli hyväksytäänkö maali? No, heh! Suorituksesta ei mitään pois, mutta..
silmä
21/11/2015
nipottaja katso josen vasenta kättä
Nipottaja
21/11/2015
Kiitos Silmä! En huomannut. Hyvä juttu!
Nipottaja
21/11/2015
Sen verran jatkan vielä, että minusta on loistavaa kun nuoret talentit pääsevät esiin ja onnistuvat aikuisten sarjoissa. Tämä suojalasi asia on minulle tärkeä ja keskustelua ehkä kannattaa jatkaa jossain muualla. Sen verran tuon esiin asiasta, että oman melkein 30v- säbäilyni aikana olen nähnyt valitettavan monta silmä vammaa. Itsekin pidän nykyään äijäsählyssä laseja, koska 5-kymppisellä ulkonäkö heikentyy jo niin paljon, että silmien näöstä kannattaa huolehtia. Suojalasit ei rasita ketään ja näkökyky on sellainen mikä vaikuttaa elämään todella paljon. Puujalat jne vammat on helppo hoitaa, mutta vammautunut silmä on jo vaikea asia. Onnea ja menestystä Joselle! Hyvä juttu, että lasit päässä!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.