Divarit

Video: Kolme maalia 41 sekunnissa – sarjanousija nappasi kauden avausvoittonsa Divarissa

09.11.
2015
3 Kommenttia
1
Divarit
Pirkkalan Pirkat juhli avausvoittooaan Loviisan Torin kustannuksella. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Pirkkalan Pirkat juhli avausvoittooaan Loviisan Torin kustannuksella. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Loviisan Tor isännöi lauantai-iltana Pirkkalan Pirkkoja. Nollakerhossa ennen ottelua majaillut PirPi otti kauden avauspisteensä voittaen Torin lukemin 7-6.

Loviisa oli ottelun avauserässä edellä ja johti jo 3-0 ensimmäisellä erätauolla. Pirkat alkoivat kiriä toisessa erässä ja 40 minuutin pelin jälkeen ottelu olikin tasan 4-4.

Kolmas erä alkoi jäähyjen sävyttämänä, mutta kummankin joukkueen ylivoima oli noissa tilanteissa tehotonta. Ajassa 52.10 alkoi tapahtua. Ensin Janne Nousiainen vei Pirkat johtoon ja vain 30 sekuntia tästä, Valtteri Ikävalko lisäsi eron jo kahteen maaliin. 11 sekuntia Ikävalkon maalista, Oskari Koivisto ohjasi maalin edestä Pirkat jo 7-4 -karkumatkalle.

Tor tuli ilman maalivahtia vielä maalin päähän, mutta pisteet matkasivat Tampereelle. Näin Pirkat jättivät SB Vaasan Divarin jumbopaikalle yksinään.

Ottelun tehokkaimmat olivat Torin Jesse Tolvanen (3+1) ja Andreas Hietala (1+3). Voittajajoukkue PirPin tehokkain oli Juuso Patrikainen kahdella maalillaan. Jere Rantanen tehtaili lukemat 1+1 ja Marko Vähätalo antoi kaksi maalisyöttöä.

Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Loviisan Torin luotsi Sebastian Freudenthal sätti omiaan etenkin asenteen puutteesta.

– Ei voida olettaa, että kaivetaan työhaalarit nopeasti viimeiselle vitoselle ja ruvetaan pelaamaan, kun sitä ennen oltiin 35 minuuttia tuolla kentällä surffailtu ja annettu kaverille noin paljon eteen. Ihan oma moka, Freudenthal kertaili lehdistötilaisuudessa.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Juuh
09/11/2015
Hyvä mokke loviisalla :ddddd
JZ
09/11/2015
Vaasassa ois kohta ainesta jo ihan omaksi jutukseen. Tutkivaa journalismia urheilun tuskasta?

Sarjaa on pelattu nyt noi kolmannes ja nolla pistettä plakkarissa. Joku tais laskeskella että pudotuspeleihinkin pääseminen alkaa vaatia sellaista puolentoista pinnan keskiarvoa loppukaudeksi?

Myös sarjapaikan säilyttämiseen vaaditaan tässä ankarassa systeemissä noin parikymmentä pinnaa. Viime vuonna viimeisellä säilyneellä oli 19 ja sitä ennen 22 pinnaa. Ei ihan läpihuuto kohta sekään jos synkkyys vielä pitkään jatkuu?
Vuoto
10/11/2015
Pari maalia kyllä loviisan mv voi ottaa omaan piikkiin! Nuo ratkasevat nimenomaan....

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.