Viikingit rökitti Erän Helsingin derbyssä – Forsten osui neljästi

Harri Forsten (oik.) oli liekeissä keskiviikkoillan ainoassa Salibandyliigan kamppailussa. Kuva: Juhani Järvenpää

Harri Forsten (oik.) oli liekeissä keskiviikkoillan ainoassa Salibandyliigan kamppailussa. Kuva: Juhani Järvenpää
Harri Forsten (oik.) oli liekeissä keskiviikkoillan ainoassa Salibandyliigan kamppailussa. Kuva: Juhani Järvenpää

Viikingit ja Tapanilan Erä mittelivät Helsingin herruudesta keskiviikkoillan ainoassa Salibandyliigan ottelussa. Vierasjoukkue Viikingit nappasi voiton lopulta lukemin 4-11.

Viikinkien tehomiehiä olivat 4+0 iskenyt Harri Forsten, 3+1 taiteillut Roni Laasonen sekä 2+2 nakuttanut Miko Kailiala. Erän pistenikkari oli Tommi Rosendahl tehopistein 2+1.

Viikingit nousi voiton myötä Erän ohi sarjataulukon neljänneksi. Erä on nyt viidentenä.

Ottelutilastot

14 comments

  1. Kuka se sanoikaan, että Viikingeillä on liian vanhoja pelaajia – kuten Forsten.

  2. Reikäpää tuskin täällä kukaan hänestä on mitään sanonu, mutta tuo järvi..

  3. Huoh, kateellisten panettelua tuo tuollainen. Antaa miehen pelata! Ei sitä joukkueeseen valittaisi jos täysin paska olisi.

  4. Haih, Järvi tais päästä tänään kentälle toisessa erässä muutaman vaihdon verran ja kolmannessa sit kun peli oli jo taputeltu joten tosiasiat on vaan pystyttävä myöntämään… ei paska mutta jäänyt junasta jo kauan aikaa sitten.

  5. Yritin etsiä Espoon Indians Oilers ottelusta kirjoitusta joka jo siis pelattu 9 päivää sitten, en löytänyt. täällä on erää ja happeeta ja suomen cupia kiitettävästi.

  6. Erän tilanne on kummallinen. Seurassa suomen parasta juniorityötä, mutta eivät saa sitä näkymään edustuksessa. Junioreissa kupataan parhaat pelaajat muista seuroista ja sitten miehissä (ja naisissa) tulee kaktusta kakkoseen. Valmentajat vaihtuu, mutta homma ei muutu. Odotin että Korsmaniin myötä homma muuttuisi, mutta sama meno jatkuu. Erästä on on tullut aikuisten sählykerho joka kasvattaa hyviä pelaajia muihin seuroihin.

    Ja mitä indiansiin tulee niin totuus lyhyesti ja ytimekkäästi ”kiviäkään ei kiinnostä”

  7. Espoon derbyssä enemmän katsojia kun eilisessä Helsingin vastaavassa matsissa.
    Katsojia siis kiinostaa mutta salibandyn kirjoittavat toimittajat ovat niin kaukana Espoosta että eivät sinne tule, eli seurojen on oltava aktiivisempia omassa viestinnässään.

    Näin Espoolaisena olen aina arvostanut Forstenia ja kiva nähdä että tämä herrasmies on myös sopeutunut Viikinkien moderninpaan pelitapaan. Hänellä voisi olla vielä annettavaa myös maajoukkueessa? Valitettavasti samaa ei voi sanoa Tiitusta eikä metsurista.
    Erällä on niin paha ongelma puolustuksessa ja maalivahtien kanssa että heillä on riittävästi haastetta päästä pudotuspeleihin.

  8. Muistetaan nyt kuitenkin että Haba tökki reboundeja sisään eikä ollut mikään primus motor tuossa Viikkareiden esityksessä. En ehkä lähtisi majuun nostelemaan. Hieno pelaaja tietenkin ja neljä maalia on aina upea suoritus.

  9. Miken arvo on paljon muuta kuin pelkkä pelaaminen. Nykyään rooli pienempi, kun nuoremmat ajaneet ohi. Mutta katellaan sitten keväällä tosipaikoissa vieläkö tulee ne tärkeet maalit, veikkaan että tulee!!

  10. Erän katsojista vielä, jos ois heillä halli omalla ”kylällä”, niin ois varmasti katsojia huomattavasti enempi. Energia areena kaikkea muuta kuin optimaalinen kotiareena erälle…

  11. Viikareiden peli ailahdellut, mutta paikallisderby sytyttää aina.” Pikkuveljeä ” on aina yhtä ihanaa kiusata 🙂 Myöskin Viikkarien maalivahti Strandberg virkaveljiään HUOMATTAVASTI parempi, torjuntoja paljon enemmän molemmissa päissä mitä tilastot antavat ymmärtää.

  12. Haih, kateellista vai faktaa vain? Tiitu manner Kohonen ja kumppanit ovat pelanneet ulkomailla kauan. Jos noi kaikki olisivat pelanneet aina Suomessa ja silti järvellä olisi eniten tehoja niin sitten olisin kateellinen. Eiköhän kuitenkin totuus ole että pääsee vanhoilla meriiteillä pelaamaan tuolla.