Liigat

Viikingit rökitti Erän Helsingin derbyssä – Forsten osui neljästi

11.11.
2015
14 Kommenttia
4
Liigat
Harri Forsten (oik.) oli liekeissä keskiviikkoillan ainoassa Salibandyliigan kamppailussa. Kuva: Juhani Järvenpää

Harri Forsten (oik.) oli liekeissä keskiviikkoillan ainoassa Salibandyliigan kamppailussa. Kuva: Juhani Järvenpää

Viikingit ja Tapanilan Erä mittelivät Helsingin herruudesta keskiviikkoillan ainoassa Salibandyliigan ottelussa. Vierasjoukkue Viikingit nappasi voiton lopulta lukemin 4-11.

Viikinkien tehomiehiä olivat 4+0 iskenyt Harri Forsten, 3+1 taiteillut Roni Laasonen sekä 2+2 nakuttanut Miko Kailiala. Erän pistenikkari oli Tommi Rosendahl tehopistein 2+1.

Viikingit nousi voiton myötä Erän ohi sarjataulukon neljänneksi. Erä on nyt viidentenä.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Reikäpää
11/11/2015
Kuka se sanoikaan, että Viikingeillä on liian vanhoja pelaajia - kuten Forsten.
huoh
11/11/2015
Reikäpää tuskin täällä kukaan hänestä on mitään sanonu, mutta tuo järvi..
Haih
11/11/2015
Huoh, kateellisten panettelua tuo tuollainen. Antaa miehen pelata! Ei sitä joukkueeseen valittaisi jos täysin paska olisi.
Heih
12/11/2015
Haih, Järvi tais päästä tänään kentälle toisessa erässä muutaman vaihdon verran ja kolmannessa sit kun peli oli jo taputeltu joten tosiasiat on vaan pystyttävä myöntämään... ei paska mutta jäänyt junasta jo kauan aikaa sitten.
Wessu
12/11/2015
Yritin etsiä Espoon Indians Oilers ottelusta kirjoitusta joka jo siis pelattu 9 päivää sitten, en löytänyt. täällä on erää ja happeeta ja suomen cupia kiitettävästi.
totuuden torvi
12/11/2015
Erän tilanne on kummallinen. Seurassa suomen parasta juniorityötä, mutta eivät saa sitä näkymään edustuksessa. Junioreissa kupataan parhaat pelaajat muista seuroista ja sitten miehissä (ja naisissa) tulee kaktusta kakkoseen. Valmentajat vaihtuu, mutta homma ei muutu. Odotin että Korsmaniin myötä homma muuttuisi, mutta sama meno jatkuu. Erästä on on tullut aikuisten sählykerho joka kasvattaa hyviä pelaajia muihin seuroihin.

Ja mitä indiansiin tulee niin totuus lyhyesti ja ytimekkäästi "kiviäkään ei kiinnostä"
SSV-Fani
12/11/2015
Erä sentään saa enemmän katsojia peleihin kuin Viikingit.
Espoo
12/11/2015
Espoon derbyssä enemmän katsojia kun eilisessä Helsingin vastaavassa matsissa.
Katsojia siis kiinostaa mutta salibandyn kirjoittavat toimittajat ovat niin kaukana Espoosta että eivät sinne tule, eli seurojen on oltava aktiivisempia omassa viestinnässään.

Näin Espoolaisena olen aina arvostanut Forstenia ja kiva nähdä että tämä herrasmies on myös sopeutunut Viikinkien moderninpaan pelitapaan. Hänellä voisi olla vielä annettavaa myös maajoukkueessa? Valitettavasti samaa ei voi sanoa Tiitusta eikä metsurista.
Erällä on niin paha ongelma puolustuksessa ja maalivahtien kanssa että heillä on riittävästi haastetta päästä pudotuspeleihin.
JiiK
12/11/2015
Muistetaan nyt kuitenkin että Haba tökki reboundeja sisään eikä ollut mikään primus motor tuossa Viikkareiden esityksessä. En ehkä lähtisi majuun nostelemaan. Hieno pelaaja tietenkin ja neljä maalia on aina upea suoritus.
S7
12/11/2015
Miken arvo on paljon muuta kuin pelkkä pelaaminen. Nykyään rooli pienempi, kun nuoremmat ajaneet ohi. Mutta katellaan sitten keväällä tosipaikoissa vieläkö tulee ne tärkeet maalit, veikkaan että tulee!!
S7
12/11/2015
Erän katsojista vielä, jos ois heillä halli omalla "kylällä", niin ois varmasti katsojia huomattavasti enempi. Energia areena kaikkea muuta kuin optimaalinen kotiareena erälle...
Innebandy
12/11/2015
Viikareiden peli ailahdellut, mutta paikallisderby sytyttää aina." Pikkuveljeä " on aina yhtä ihanaa kiusata :) Myöskin Viikkarien maalivahti Strandberg virkaveljiään HUOMATTAVASTI parempi, torjuntoja paljon enemmän molemmissa päissä mitä tilastot antavat ymmärtää.
huoh
12/11/2015
Haih, kateellista vai faktaa vain? Tiitu manner Kohonen ja kumppanit ovat pelanneet ulkomailla kauan. Jos noi kaikki olisivat pelanneet aina Suomessa ja silti järvellä olisi eniten tehoja niin sitten olisin kateellinen. Eiköhän kuitenkin totuus ole että pääsee vanhoilla meriiteillä pelaamaan tuolla.
Naama
13/11/2015
Maalikooste tulossa?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.