Maajoukkueet

Suomen päävalmentaja antoi tunnustusta joukkueelleen: ”Finaalin arvoinen peli”

12.12.
2015
0 Kommenttia
1
Maajoukkueet
Suomen päävalmentaja Marko Paju oli hiljainen mies naisten MM-finaalin jälkeen. Kuva: Ilkka Kittilä.

Suomen päävalmentaja Marko Paju oli hiljainen mies naisten MM-finaalin jälkeen. Kuva: Ilkka Kittilä.

Suomen päävalmentaja Marko Paju oli pressikäytävällä korrekti, mutta selkeästi murtunut mies. Hänen luotsaamansa Suomi hävisi juuri ennen Pääkallo.fi:n juttutuokiota Ruotsille MM-finaalissa karmaisevasti rangaistuslaukausten jälkeen luvuin 5-4.

Suomi johti avauserän jälkeen 2-1. Toisella erätauolla tilanne oli 4-3 Ruotsille. Rankkareilla Suomi johti ja My Kippilän maali hylättiinkin. Lopulta Ruotsi kuitenkin voitti.

– Finaalin arvoinen peli. Hyvä peli, jossa tultiin kolmannessa vielä tasoihin. Rankkareissa se on aina yksi pallo sinne, toinen tänne ja voi mennä miten vaan. Sen kummempia mietteitä minulla ei ole tässä vaiheessa antaa, Paju analysoi rauhallisesti päätään pudistellen.

Paju muistutti pelaajien hienosta suorituksesta. Sitä se todella kyllä olikin, sillä tuon lähemmäs maailmanmestaruutta on suhteellisen mahdotonta päästä.

– En osaa sanoa äkkiseltään, mitä olisimme voineet tehdä toisin. Pelaajat todella tekivät kaikkensa ja pelasimme hyvää, aktiivista salibandya.

Rankkarikisaan mentäessä Suomella oli selvät sävelet laukojien suhteen.

– Käytiin jo viimeistelyleirillä läpi niitä asioita, joten oli kyllä etukäteen jo lähes päätetty, ketkä ampuvat, Paju kommentoi.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.