Divarit

TPS:lle viides perättäinen vierasvoitto – katso keskiviikon salibandytulokset

02.12.
2015
15 Kommenttia
2
Divarit
TPS hankki jo viidennen perättäisen vierasvoittonsa Erän kustannuksella. Kuva: Juhani Järvenpää (Ottelusta M-Team-TPS)

TPS hankki jo viidennen perättäisen vierasvoittonsa Erän kustannuksella. Kuva: Juhani Järvenpää (Ottelusta M-Team-TPS)

Tapanilan Erä isännöi TPS:aa miesten Salibandyliigassa keskiviikkona. Vierasjoukkue TPS vei voiton lopulta lukemin 4-5 ja nappasi jo viidennen perättäisen vierasvoittonsa.

TPS:n Waltter Mahlberg osui kahdesti. Oliver Järvinen ja Ville Hirvisuo iskivät pisteet 1+1. Ottelun voittomaalista vastasi Jaakko Hautamäki. Erän Tuomas Iiskola laukoi kaksi maalia. Tommi Aro nakutti 1+1 ja Jussi Kosola tarjoili kaksi maalisyöttöä. TPS oli parempi myös joukkueiden kauden ensimmäisessä kohtaamisessa. Erä jatkaa tappiosta huolimatta viidentenä ja TPS hönkii pisteen päässä sarjataulukon kuudentena.

Indiansin ja Kooveen välinen mittelö oli varsin tapahtumarikas. Koovee johti ottelun puolivälissä jo 2-6, mutta viisi minuuttia ennen loppua tilanne oli kääntynyt Indiansin kahden maalin johdoksi. Koovee osui kuitenkin minuutin sisään kahdesti ja ottelu venyi jatkoajalle. Vieraiden Miro Lehtinen osui lopulta ajassa 64.27 ja tamperelaisjoukkue nappasi kauden ensimmäiset vieraspisteet.

Kooveen Lassi Kotovaara ja Lehtinen nakuttivat tehopisteet 2+2 mieheen. Erityisesti joukkue saa kuitenkin kiitellä maalivahti Eero Peiposta, joka torjui peräti 31 kertaa ja piti vieraita pystyssä läpi ottelun. Indiansin Mikael Sievänen naulasi myös tehopisteet 2+2 ottelussa. Koovee on edelleen sarjataulukon kymmenentenä ja on pisteen päässä yhdeksäntenä olevasta Indiansista.

Miesten Salibandyliiga
Indians-Koovee 8-9 ja. Ottelutilastot
Erä-TPS 4-5 Ottelutilastot

Miesten Divari
Karhut-Wirmo 7-6 ja. Ottelutilastot
LNM-KeLy 4-3 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Minä
02/12/2015
TPS on mestari tällä kaudella.
Oma vika
02/12/2015
Säännöt sallivat säbässä kentälle viisi kenttäpelaajaa sekä maalivahdin.
Inkkarit pelas viidellä ;)
Jep jep
02/12/2015
Fanseat törkeetä rahastusta lähetys pimeni 8-6 tilanteessa!! jäi ratkaisut näkemättä V_ _ _u.No KVeelta hieno nousu kait?????
Ihmettelijä
02/12/2015
Kuka tuo TeroITT on Twitteristä? Haukkuu kaikkea eikä löydä itse asiasta mitään posia yms. Toivottavasti en näe tätä herraa salibandyliigan "tyhjissä" katsomoissa. Minusta tunnelma ollut aina hyvä vaikka katsojia olisikin vain 200-300. Nautin salibandysta, toivottavasti tämäkin herra. Posin kautta.
Ihmettelijä
02/12/2015
Ja lisätään vielä, että minusta peli oli viihdyttävää paikan päällä. Tule sinäkin TeroITT!
Arto Kilponen
02/12/2015
TPS taitaa tykätä pelata PK-seudulla. Neljä peliä, neljä voittoa. 14.2. vielä Oilers jäljellä.
Tursu
03/12/2015
Hunajata, hunajata.

Ah, miten hyvältä tuntui olla ennustuksessani väärässä. Erä ei tanssittanut Tepsiä kaksinumeroisin luvuin ja Tepsin puolustus oli kolmoskenttää lukuunottamatta täyttä rautaa. Ja kapukin nosti puolustuspelaamisensa sille tasolle, jossa pitäisi olla useimpina pelipäivänä.
Ylitursu
03/12/2015
Tässä varmaan yksi syy siihen miksi valmennat täällä etkä penkin takana?
välitursu
03/12/2015
Inkkarimokeilla yhteensä 11 torjuntaa ja 9 päästettyä... KooVeen voittamiseksi olisi pitänyt pelata koko peli kuudella kenttäpelaajalla tai sitten pistää vaihtopenkiltä yksi tuoli tolppien väliin.
...
03/12/2015
Onko tää joku kannanotto ku tepsin uutinen divari osiossa? :)
Pääkallo.fi
03/12/2015
Ei ole. Ja uutinenkaan ei kosketa pelkästään TPS:aa. Löytyy myös Liigat-välilehdeltä. Molempia aihetunnisteita käytetty, koska jutussa myös Divarin tuloksia. Jostakin syystä Divarit-tunniste näkyy tässä nyt ensisijaisena.
JH
03/12/2015
Jokohan pian huudeltais Luukkosta maajoukkueen luukulle... Vuodesta toiseen liigavalmentajien kehuma, muttei vielä maajoukkuevalmentajien arvostama.
Naama
03/12/2015
Saatiinko siitä happee - classic ottelusta koskaa maalikoostetta aikaiseksi??
Naama
03/12/2015
Ja jatkona edelliseen - miksi liitto ei vedä omille sivuilleen koosteita kaikista liigan ja divarin otteluista joista se on mahdollista saada? Palvelisi hieman paremmin lajin katsojia/seuraajia/harrastajia. Ainut tehtävä on suorittaa pelaaja siirrot ja lisenssimaksut...
JZ
03/12/2015
Eipä nuo yksittäisien otteluiden prossat paljoa kerro mv-pelistä. Toki gamesaverit jäi inkkareilta ottamatta mutta aika harvaa noista maaleista voi maalivahtienkaan piikkiin laittaa. Puolustus ulapalla.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.