TPS:lle viides perättäinen vierasvoitto – katso keskiviikon salibandytulokset

TPS nappasi jo viidennen perättäisen vierasvoittonsa Erän kustannuksella. Kuva: Juhani Järvenpää (Ottelusta M-Team-TPS)

TPS hankki jo viidennen perättäisen vierasvoittonsa Erän kustannuksella. Kuva: Juhani Järvenpää (Ottelusta M-Team-TPS)

Tapanilan Erä isännöi TPS:aa miesten Salibandyliigassa keskiviikkona. Vierasjoukkue TPS vei voiton lopulta lukemin 4-5 ja nappasi jo viidennen perättäisen vierasvoittonsa.

TPS:n Waltter Mahlberg osui kahdesti. Oliver Järvinen ja Ville Hirvisuo iskivät pisteet 1+1. Ottelun voittomaalista vastasi Jaakko Hautamäki. Erän Tuomas Iiskola laukoi kaksi maalia. Tommi Aro nakutti 1+1 ja Jussi Kosola tarjoili kaksi maalisyöttöä. TPS oli parempi myös joukkueiden kauden ensimmäisessä kohtaamisessa. Erä jatkaa tappiosta huolimatta viidentenä ja TPS hönkii pisteen päässä sarjataulukon kuudentena.

Indiansin ja Kooveen välinen mittelö oli varsin tapahtumarikas. Koovee johti ottelun puolivälissä jo 2-6, mutta viisi minuuttia ennen loppua tilanne oli kääntynyt Indiansin kahden maalin johdoksi. Koovee osui kuitenkin minuutin sisään kahdesti ja ottelu venyi jatkoajalle. Vieraiden Miro Lehtinen osui lopulta ajassa 64.27 ja tamperelaisjoukkue nappasi kauden ensimmäiset vieraspisteet.

Kooveen Lassi Kotovaara ja Lehtinen nakuttivat tehopisteet 2+2 mieheen. Erityisesti joukkue saa kuitenkin kiitellä maalivahti Eero Peiposta, joka torjui peräti 31 kertaa ja piti vieraita pystyssä läpi ottelun. Indiansin Mikael Sievänen naulasi myös tehopisteet 2+2 ottelussa. Koovee on edelleen sarjataulukon kymmenentenä ja on pisteen päässä yhdeksäntenä olevasta Indiansista.