Liigat

Classicille neljäs voitto peräjälkeen – paikalliskamppailussa murskajaiset

11.01.
2016
8 Kommenttia
2
Liigat
Jussi Piha (oik.) oli vahvassa vireessä, kun Classic kaatoi Nokian KrP:n lukemin 10-1. Kuva: Topi Naskali

Jussi Piha (oik.) oli vahvassa vireessä, kun Classic kaatoi Nokian KrP:n lukemin 10-1. Kuva: Topi Naskali

Tampereen Classic ja Nokian KrP kohtasivat maanantai-illan ainoassa miesten Salibandyliigan ottelussa. Kotijoukkueena toiminut Classic vei voiton loppulukemin 10-1.

Eetu Sikkinen taiteili tehopisteet 1+2. Jussi Piha tarjoili kolme maalisyöttöä. Eemeli Salin sekä Janne Lamminen venyttivät maaliverkkoa kahdesti ja Lassi Vänttinen syötti kaksi osumaa. KrP:n Santtu Pohjonen keräsi 24 torjuntaa suurinumeroisesta tappiosta huolimatta.

Voitto oli Classicille neljäs perättäinen ja joukkue on tällä hetkellä sarjan kakkostilalla pisteen päässä Happeesta. KrP löytyy sijalta 12.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Tahko
11/01/2016
Jälleen törkeetä ja ylimielistä käytöstä kentällä C:lta. Mennä nyt voittamaan paikallisvastustaja pers`´raiskauslukemin. Ei yhtään vastustajan kunnioittamista lukemissa. Menevät vielä ylpeyksissään voittamaan runkosarjan.
Missä krp Sami?
11/01/2016
Timppa
11/01/2016
Paikanpäällä olleena ihmettelen myös sitä miksi Classicin piti pelata koko ajan tosissaan. Kyllä tässäkin pelissä joku selkeä kosto oli kyseessä. Olisiko liiton herättävä ja tutkittava tämä törkeä käytös???! Kuitenkin kyse kilpaurheilusta!
Urheilu on urheilua eikä näyttelemistä
11/01/2016
Mitä helv? Pitääkö sinne jatkossa kentälle mennä esittämään urheilua? Nämä kaverit ovat puoliammattilaisia ja jos eivät saa pelejäkään enää pelata tosissaan niin mitä sitten vielä? Me suomalaiset alamme hävetä jo suuria murskalukemiakin.. Ihme touhua kyllä. Yleisölle viihdettä koko rahan edestä ja jos ei toisen porukan vauhti riitä, eikai se Classicin vika ole?? Jos toinen joukkue on niin ylivoimainen, niin ainakin peli menee hyvänä harjoituksena, jota höntsääminen ei olisi.
Urheilu on urheilua eikä näyttelemistä
11/01/2016
Nyt taisi käydä pikku lapsus, sillä vasta enteriä painettuani taisinkin tajuta kyseessä olleen sofistikoituneen huumorin. Pahoittelut ymmärtämättömyydestäni. Ei otetaakaan ihan niin tosissaan kaikkea mitä netissä lukee :-)
Kääpiö
11/01/2016
Olipas vaisu tunnelma ja vaisu peli. En mene toiste
Jeppe
12/01/2016
"Huumorin" laukojat eivät vain ymmärrä mitä eroa on murskavoitolla ja vastustajan kunnioittamisella. Ehkä urheilukulttuurikin vielä joskus rantautuu tampereellekin.
Kääpiölle
12/01/2016
Samaa mieltä, kyllä festarit on nähty, vähän yleisöä paikallispelissä, ei näitä enään jaksa. Lätkän kausikortti menee hankintaan.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.