Classicille neljäs voitto peräjälkeen – paikalliskamppailussa murskajaiset

Jussi Piha (oik.) oli vahvassa vireessä, kun Classic kaatoi Nokian KrP:n lukemin 10-1. Kuva: Topi Naskali

Jussi Piha (oik.) oli vahvassa vireessä, kun Classic kaatoi Nokian KrP:n lukemin 10-1. Kuva: Topi Naskali
Jussi Piha (oik.) oli vahvassa vireessä, kun Classic kaatoi Nokian KrP:n lukemin 10-1. Kuva: Topi Naskali

Tampereen Classic ja Nokian KrP kohtasivat maanantai-illan ainoassa miesten Salibandyliigan ottelussa. Kotijoukkueena toiminut Classic vei voiton loppulukemin 10-1.

Eetu Sikkinen taiteili tehopisteet 1+2. Jussi Piha tarjoili kolme maalisyöttöä. Eemeli Salin sekä Janne Lamminen venyttivät maaliverkkoa kahdesti ja Lassi Vänttinen syötti kaksi osumaa. KrP:n Santtu Pohjonen keräsi 24 torjuntaa suurinumeroisesta tappiosta huolimatta.

Voitto oli Classicille neljäs perättäinen ja joukkue on tällä hetkellä sarjan kakkostilalla pisteen päässä Happeesta. KrP löytyy sijalta 12.

Ottelutilastot

8 comments

  1. Jälleen törkeetä ja ylimielistä käytöstä kentällä C:lta. Mennä nyt voittamaan paikallisvastustaja pers`´raiskauslukemin. Ei yhtään vastustajan kunnioittamista lukemissa. Menevät vielä ylpeyksissään voittamaan runkosarjan.

  2. Paikanpäällä olleena ihmettelen myös sitä miksi Classicin piti pelata koko ajan tosissaan. Kyllä tässäkin pelissä joku selkeä kosto oli kyseessä. Olisiko liiton herättävä ja tutkittava tämä törkeä käytös???! Kuitenkin kyse kilpaurheilusta!

  3. Mitä helv? Pitääkö sinne jatkossa kentälle mennä esittämään urheilua? Nämä kaverit ovat puoliammattilaisia ja jos eivät saa pelejäkään enää pelata tosissaan niin mitä sitten vielä? Me suomalaiset alamme hävetä jo suuria murskalukemiakin.. Ihme touhua kyllä. Yleisölle viihdettä koko rahan edestä ja jos ei toisen porukan vauhti riitä, eikai se Classicin vika ole?? Jos toinen joukkue on niin ylivoimainen, niin ainakin peli menee hyvänä harjoituksena, jota höntsääminen ei olisi.

  4. Nyt taisi käydä pikku lapsus, sillä vasta enteriä painettuani taisinkin tajuta kyseessä olleen sofistikoituneen huumorin. Pahoittelut ymmärtämättömyydestäni. Ei otetaakaan ihan niin tosissaan kaikkea mitä netissä lukee 🙂

  5. ”Huumorin” laukojat eivät vain ymmärrä mitä eroa on murskavoitolla ja vastustajan kunnioittamisella. Ehkä urheilukulttuurikin vielä joskus rantautuu tampereellekin.

  6. Samaa mieltä, kyllä festarit on nähty, vähän yleisöä paikallispelissä, ei näitä enään jaksa. Lätkän kausikortti menee hankintaan.