Divarit

Lastikka repii eroa Divarin pörssikärjessä – Steelersin kaatama Loviisa kaipaa kipeästi pisteitä

29.01.
2016
4 Kommenttia
0
Divarit
19-vuotias Ville Lastikka (oik.) dominoi Divarin pistepörssiä. Kuva: Jari Turunen

19-vuotias Ville Lastikka (oik.) dominoi Divarin pistepörssiä. Kuva: Jari Turunen

Salibandyn pääsarjoissa oli perjantaina ohjelmassa vain yksi kamppailu. Steelers ja Loviisan Tor kohtasivat miesten Divarissa.

Kotijoukkue Steelers ei jättänyt epäselvyyttä voittajasta. Loviisan Tor joutui poistumaan Hämeenlinnan Elenia Areenalta 9–4-vierastappio niskassaan.

Steelers nousi voittonsa ansiosta kahden pisteen päähän sarjaa johtavasta LaSBista. Loviisan Tor puolestaan kaipaisi kipeästi pisteitä, sillä Divarin kestomenestyjä ja monta vuotta liigassakin pelannut joukkue on ajautunut sarjan neljänneksi viimeiseksi. Loviisa on vain kahden pisteen päässä suorasta putoamisesta, kun Divarin kolme viimeistä lähtevät kauden päätteeksi kakkosdivariin. Toisaalta ääritasaisessa sarjassa Loviisalla on vain kolmen pisteen matka pudotuspeleihin eli kahdeksan parhaan joukkoon.

Steelersin ykköstykki oli perjantaina vähemmän yllättäen Ville Lastikka, joka paukutti hattutempun. Superlupaava nuorukainen on nyt nakutellut Divarin 18 runkosarjaottelussa tehot 29+23=52. Lastikka johtaa Divarin pistepörssiä peräti 13 pisteen erolla seuraavaan, LaSBin Tino Nivalaan (15+24=39). Ketjukaveri Teemu Metsälä antoi Lastikalle mukavasti tulitukea Loviisaa vastaan tehoin 2+2.

Linkit:
Ottelun tilastot
Divarin pistepörssi ja sarjataulukko

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jussi Ojala
Jussi Ojala
Twitter: @ojalajus
FT
29/01/2016
Pomppumaalivideota odotellessa!
Jukkisb
30/01/2016
Oli hieno.
Junnu#8
30/01/2016
Loviisa alisuorittanut kauden meleko pahasti. Tiedä sitten mistä johtuu? Materiaali on hyvää ainakin kärkikentissä.
LoTo
30/01/2016
Wirmo ja Kely alkavat jo hengittämään Loviisan niskaan.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.