Lastikka repii eroa Divarin pörssikärjessä – Steelersin kaatama Loviisa kaipaa kipeästi pisteitä

19-vuotias Ville Lastikka (oik.) dominoi Divarin pistepörssiä. Kuva: Jari Turunen

19-vuotias Ville Lastikka (oik.) dominoi Divarin pistepörssiä. Kuva: Jari Turunen
19-vuotias Ville Lastikka (oik.) dominoi Divarin pistepörssiä. Kuva: Jari Turunen

Salibandyn pääsarjoissa oli perjantaina ohjelmassa vain yksi kamppailu. Steelers ja Loviisan Tor kohtasivat miesten Divarissa.

Kotijoukkue Steelers ei jättänyt epäselvyyttä voittajasta. Loviisan Tor joutui poistumaan Hämeenlinnan Elenia Areenalta 9–4-vierastappio niskassaan.

Steelers nousi voittonsa ansiosta kahden pisteen päähän sarjaa johtavasta LaSBista. Loviisan Tor puolestaan kaipaisi kipeästi pisteitä, sillä Divarin kestomenestyjä ja monta vuotta liigassakin pelannut joukkue on ajautunut sarjan neljänneksi viimeiseksi. Loviisa on vain kahden pisteen päässä suorasta putoamisesta, kun Divarin kolme viimeistä lähtevät kauden päätteeksi kakkosdivariin. Toisaalta ääritasaisessa sarjassa Loviisalla on vain kolmen pisteen matka pudotuspeleihin eli kahdeksan parhaan joukkoon.

Steelersin ykköstykki oli perjantaina vähemmän yllättäen Ville Lastikka, joka paukutti hattutempun. Superlupaava nuorukainen on nyt nakutellut Divarin 18 runkosarjaottelussa tehot 29+23=52. Lastikka johtaa Divarin pistepörssiä peräti 13 pisteen erolla seuraavaan, LaSBin Tino Nivalaan (15+24=39). Ketjukaveri Teemu Metsälä antoi Lastikalle mukavasti tulitukea Loviisaa vastaan tehoin 2+2.

Linkit:
Ottelun tilastot
Divarin pistepörssi ja sarjataulukko

4 comments

  1. Loviisa alisuorittanut kauden meleko pahasti. Tiedä sitten mistä johtuu? Materiaali on hyvää ainakin kärkikentissä.