Liigat

Maajoukkuetähti miesten sarjoista takaisin naisten Salibandyliigaan – ”Keskusteluyhteys auki kesästä asti”

04.01.
2016
0 Kommenttia
6
Liigat
MM-hopeamitalisti Marianne Hannonen palaa hänelle rakkaaseen seuraan naisten Salibandyliigassa. Kuva: Ville Vuorinen.

MM-hopeamitalisti Marianne Hannonen palaa hänelle rakkaaseen seuraan naisten Salibandyliigassa. Kuva: Ville Vuorinen.

Lappeenrannan NST uutisoi eilen saavansa loppukaudeksi kovan luokan vahvistuksen, kun MM-hopeaa joulukuussa voittanut Marianne Hannonen siirtyy vahvistamaan joukkuetta.

Hannonen ei ole NST:lle tuntematon pelaaja, sillä hän on edustanut lappeenrantalaisia viidellä edeltävällä kaudella ja niiden aikana tilille on kertynyt SM-hopea ja kaksi pronssia. Liigaotteluita 33-vuotiaalla Hannosella on vyöllään 141, ja niissä tehopisteitä 209. Alkukauden Hannonen on pelannut miesten sarjoissa LeBa -96:n paidassa.

– One more spring! Haluan vielä pelata minulle maailman tärkeimmässä joukkueessa. Rakkaudesta lajiin. Toivottavasti pystyn auttamaan joukkuetta. Nautin kovista peleistä ja tilanteista ja tiedän, että tässä joukkueessa niitä on luvassa, Hannonen sanailee NST:n uutisessa.

NST:n päävalmentaja Lasse Kurronen on niin ikään mielissään saadessaan mestaruuden tavoitteekseen ilmaisseen Hannosen mukaan remmiin.

– Meillä on ollut keskusteluyhteys auki kesästä asti. Kummallakaan osapuolella ei ole ollut kiire asian suhteen. Kuten MM-kisoissa nähtiin, hän on huippukunnossa ja siinä mielessä olen tietysti tyytyväinen, että hänet saadaan. Tuo meille kaivattua leveyttä ja kilpailua hyökkäyksen kärkiketjuihin, Kurronen summaa NST:n nettisivuilla.

NST on tällä hetkellä naisten Salibandyliigassa kakkosena pisteen Classicia perässä. Hannonen nähtäneen ensimmäisen kerran tositoimissa 23.1. ottelussa NST-SB-Pro.

NST:n uutinen aiheesta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.