Liigat

Video: Alivoimamaali ratkaisi Tähtihallissa

11.01.
2016
1 Kommentti
2
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Blue Fox isännöi lauantaina ÅIF:ia miesten Divarissa. Vierasjoukkue nappasi ottelusta voiton lukemin 3-4.

ÅIF:n maaleista vastasivat Teemu Karesniemi, Miro Herlin, Väinö Tuuli sekä voittomaalin alivoimalla viimeistellyt Mikko Piippo. Kotijoukkueen Johnny Ojala syötti kaksi maalia. Rami Isomäki, Robin Holländer ja Jonatan Tynkkynen osuivat kertaalleen.

ÅIF on pelannut viime aikoina vahvasti ja painelee neljän ottelun voittoputken turvin Divarin kolmantena. Blue Foxin trendi on ollut alkukauteen nähden varsin nurinkurinen ja ryhmä ei ole onnistunut voittamaan yhtäkään ottelua viimeisestä kuudesta kamppailusta. Joukkue on nyt sarjan neljäntenä.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Jymy
11/01/2016
Lievää estämistä 1-0 maalissa. Lätkässäkin joutuu tosta boxiin.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.