Liigat

Nokian KrP:n taistelu ei riittänyt – TPS piti pintansa Turussa

09.02.
2016
0 Kommenttia
5
Liigat
KrP:n Rene Anderssonin kanssa vääntävä Joonas Koskinen vietti kahden maalin iltaa tiistaina. Kuva: Anssi Koskinen

KrP:n Rene Anderssonin kanssa vääntävä Joonas Koskinen vietti kahden maalin iltaa tiistaina. Kuva: Anssi Koskinen

TPS voitti Nokian KrP:n miesten Salibandyliigan ainoassa tiistain ottelussa Turun Marli Areenalla 6-3. Sarjan häntäpäässä killuvat nokialaisvieraat nousivat päätöserässä vielä tasoihin, mutta turkulaisisäntä karkasi uudelleen lopulta voittoon.

Kahden erän jälkeen TPS johti 3-1, mutta kolmannessa erässä KrP tuli Kalle Keskitalon ja Antti Naskalin maaleilla tasoihin. Ottelun voittomaalista vastasi ajassa 49.59 Ville Hirvisuo, ja viimeiset maalit kirjattiin kahdesti osuneen Joonas Koskisen sekä Ville Laineen nimiin. TPS:n toista kotiottelua Kupittaalla seurasi 553 katsojaa.

TPS-maalilla maajoukkueessa viikonloppuna esiintynyt Pyry Luukkonen torjui 24 kertaa tienaten myös kauden viidennen syöttöpisteensä Laineen 6-3-maaliin. Nokian KrP:n maalivahti Santtu Pohjoselle kirjattiin peräti 37 torjuntaa.

Liigan seitsemännellä sijalla TPS nousi voitollaan 22 pisteeseen ottaen taas entistäkin tukevamman otteen pudotuspelipaikasta. KrP jatkaa kellarissa sijalla 13 yhdeksällä sarjapinnallaan.

Salibandyliiga jatkuu keskiviikkona otteluilla Indians-M-Team ja Erä-NST.

Ottelutilastot
Anssi Koskisen ottelukuvat

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.