Divarit

Video: Blue Foxin kolmen kuukauden korpivaellus katkesi hurjassa trillerissä

15.02.
2016
1 Kommentti
5
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Blue Fox onnistui vihdoin ja viimein voittamaan miesten Divarissa, kun se kukisti Steelersin vieraskentällä monivaiheisen ottelun päätteeksi 8-9. Edellinen täysi pistepotti oli marraskuun puolivälistä.

Väliin mahtui peräti 10 voitotonta ottelua, mutta Hämeenlinnassa kaikki muuttui. Toisessa erässä Blue Fox karkasi Aleksanteri Ihalaisen viisiminuuttisen aikana jo neljän maalin johtoon, mutta Steelers paineli päätöserässä ohi lukemiin 8-7. Lopullisen sanan pääsi sanomaan tällä kertaa kuitenkin Blue Fox Rami Isomäen ja Timo Salon viimeisteltyä viimeiset osumat.

Ilman ykkösmies Ville Lastikkaa pelanneen Steelersin paras pistemies oli 3+1 tehnyt Jarno Mäkinen, ja Blue Foxin Isomäki keräsi saman saaliin. Vieraiden Tero Saaristo pisti maalilla vielä paremmaksi nakuteltuaan 4+1.

Steelers jatkaa Divarin kakkosena tappiostaan huolimatta, ja Blue Fox on pudotuspeliviivan päällä seitsemäntenä.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Shaippua
15/02/2016
Luulis onnistuvan yhden koosteen teko, mutta ei sitten sekään.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.