Liigat

Video: Kaksi alivoimamaalia saman jäähyn aikana – Ihmeeltä loistoavaus

16.02.
2016
0 Kommenttia
4
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

NST ja SPV mittelivät paremmuudesta sunnuntaina miesten Salibandyliigassa. Vierasjoukkueena toiminut SPV vei voiton lukemin 2-5.

Kotijoukkue lähti toiseen erään hyvistä asetelmista, kun SPV:n Tommi Hakala sai kahden minuutin rangaistuksen ajassa 20.00. Tilanne oli tuossa vaiheessa 1-1, mutta SPV onnistui tekemään kaksi osumaa alivoimalla.

Ensimmäinen syntyi NST:n puolustuksen sähläyksen vuoksi, ja toinen Jarno Ihmeen nerokkaan avauksen myötä. Alivoimamaalit näkyvät videolla kohdasta 0.54 eteenpäin. SPV osui kahdesti myös kolmannen erän alussa, ja NST ei kyennyt enää kirimään neljän maalin erotusta.

Ottelun pistehirmu oli 2+2 paukutellut Teppo Mäkelä. Petri Hakonen iski puolustajan tontilta pisteet 2+1.

Ottelutilastot

Voitto oli SPV:lle kolmas perättäinen. Joukkue majailee nyt sarjataulukon viidentenä. KrP voitti oman ottelunsa maanantaina ja sen myötä NST tipahti takaisin Salibandyliigan jumbosijalle.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.