NST ja SPV mittelivät paremmuudesta sunnuntaina miesten Salibandyliigassa. Vierasjoukkueena toiminut SPV vei voiton lukemin 2-5.

Kotijoukkue lähti toiseen erään hyvistä asetelmista, kun SPV:n Tommi Hakala sai kahden minuutin rangaistuksen ajassa 20.00. Tilanne oli tuossa vaiheessa 1-1, mutta SPV onnistui tekemään kaksi osumaa alivoimalla.

Ensimmäinen syntyi NST:n puolustuksen sähläyksen vuoksi, ja toinen Jarno Ihmeen nerokkaan avauksen myötä. Alivoimamaalit näkyvät videolla kohdasta 0.54 eteenpäin. SPV osui kahdesti myös kolmannen erän alussa, ja NST ei kyennyt enää kirimään neljän maalin erotusta.

Ottelun pistehirmu oli 2+2 paukutellut Teppo Mäkelä. Petri Hakonen iski puolustajan tontilta pisteet 2+1.

Voitto oli SPV:lle kolmas perättäinen. Joukkue majailee nyt sarjataulukon viidentenä. KrP voitti oman ottelunsa maanantaina ja sen myötä NST tipahti takaisin Salibandyliigan jumbosijalle.