Divarit

Video: Kun sihti on kohdallaan – Karhujen hyökkääjä paukutti tuplahattutempun

09.02.
2016
8 Kommenttia
0
Divarit
Kuva: Karhut TV / YouTube

Kuva: Karhut TV / YouTube

Porin Karhut voitti sunnuntaina sipoolaisen ÅIF:n miesten Divarissa lukemin 13–7. Ottelun ykköstähti oli kotijoukkueen Benjamin Lepola, joka iski peräti tehot 6+1. Ottelun maalikooste on nyt katsottavissa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
IISkola
09/02/2016
Löysiköhän tämä ÅIF veskari koppiin pelin jälkeen ? Joka tilanteessa metrin sijoittumisvirheitä ja vastaan tuloja milloin sattuu. Liekkö oli pitkäveto sisässä karhuille?
jz
09/02/2016
Kieltämättä tuossa nähtiin muutama ylipelaaminen tilanteissa, joissa syöttö oli melko selkeästi tulossa. Oikeastaan aika klassisia esimerkkejä virheistä, jotka usein vaanivat pienikokoisempia ja aktiiviseen liikkeeseen pelin perustavia veskareita.
Ylärivi
09/02/2016
Samaa katoin, että Karhut sai takoa 3-4 häkkiä lähes tyhjiin??
Nops@
09/02/2016
Maalivahti ei ole ainoa. joka oli ihan kuutamolla. Videolta näkee, että valkopaitaisella oli useampi pelaaja, joita ei voitto kiinnostanut. Palloa vastustajan lapaan, eikä puolustamisesta tietoakaan. Viimeisten pelien perusteella ÅIF ei tule kuulumaan playoff-joukkueiden joukkoon.

Säbäpelaajien betsit ovat vaiettu aihe ja saa sellaisena pysyäkin. Harrastuksessa ei muutoin liiku rahaa, eikä isoja betsejä voi tehdä omista peleistä paljastumatta.
No just
09/02/2016
Muutama tappio ja Åiffia ollaan dumppaamassa ulos playoffeista. Åiffi on sata-varmasti kasin joukossa ja paha vastus kenelle tahansa!
Jepjep
09/02/2016
Jep huvittavaa lukea porukan kommentteja ettei ÅIF ole pleijareissa kun pari häviötä tullu. Kattokaa vaikka sarjataulukkoa ja hetki sitten kaatoi Steelersinkin. Noh keväällä näätte :)
Nops@
10/02/2016
Zori vaan, mutta pääsi pleijareihin tai ei, niin ei voita tällä kaudella enää yhtään matsia, jossei pelit tästä parane. Lycka till

Steelers voitosta on jo liki pari kuukautta. Oulun reissulle jäi muutakin kuin pisteet ottamatta. Sen jälkeen peliesitykset muuttui.
Takapiru
11/02/2016
No pöeijarit on ihan eri pelejä. Karhut vaan riepoitteli viimeisessä erässä oikein kunnossa. Ja hei, kannattaa kokeilla sitä maalivahdin hommaa. Helppo sanoa jälkeenpäin ja videolta antaa ohjeita. Kyllä Åif pelaa vielä maaliskuussa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.