Liigat

Classic on Veikkauksen ennakkosuosikki molemmissa Superfinaaleissa

16.04.
2016
0 Kommenttia
0
Liigat
Pinkkipaitainen Classic lähtee Superfinaaliin vedonlyöntilistojen ennakkosuosikkina.

Pinkkipaitainen Classic lähtee Superfinaaliin vedonlyöntilistojen ennakkosuosikkina. Kuva: Juhani Järvenpää

Superfinaalien päivä on edessä Hartwall Arenalla lauantaina, ja myös Veikkaukselta löytyy pelattavaa niin Pitkävedossa, Tulosvedossa kuin Live-vedossakin. Naisissa NST:n ja miehissä Oilersin kohtaava Classic saa molempien pelien ennakkosuosikin viitat harteilleen.

Pitkävedosta löytyy yhteensä 30 pelattavaa kohdetta, kun naisten finaaliin liittyen pääsee veikkaamaan muun muassa Classicin Nina Rantalan ja NST:n Juuli Hakkaraisen maalimääriä. Miesten puolella kohteita on 17, ja siellä maalimääriä voi arvuutella Classicin Sami Johanssonin, Eemeli Salinin ja Lassi Vänttisen sekä Oilersin Markus Olkkosen ja Casper Pfitznerin osalta.

Classicin voitolle tarjotaan naisissa kerrointa 1,9 ja miehissä 1,7. NST:tä ja Oilersia veikanneille rahat palautetaan voiton osuessa kohdalle 2,8- ja 3,1-kertaisena. Tasureiden kertoimet ovat naisissa 4,6 ja miehissä 5,3.

Tulosvedon lisäksi pelit ovat myös Live-vedon kohteena, ja siellä kohteet aukeavat ja elävät tuttuun tapaan otteluiden aikana.

Naisten finaali Classic-NST starttaa lauantaina klo 13.15, ja miesten liigakauden huipennus Classic-Oilers klo 16.30. Kohteet sulkeutuvat paria minuuttia aiemmin.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.