Liigat

Classic-päävalmentaja harmitteli tähtipelaajan loukkaantumista Superfinaalissa: ”Sekoitti erittäin paljon”

16.04.
2016
8 Kommenttia
1
Liigat
Runkosarjan voittaneen Classicin kausi päättyi 2-3-finaalitappioon. Kuva: Salibandyliiga

Runkosarjan voittaneen Classicin kausi päättyi 2-3-finaalitappioon. Kuva: Salibandyliiga

Classicin naisten liigajoukkueen päävalmentaja Veli-Matti Koivunen harmitteli Superfinaalin alun hukattuja maalipaikkoja Lappeenrannan NST:tä vastaan. Ottelun lopussa Classic nousi jo maalin päähän, mutta viimeinen puristus jäi ratkaisevassa paikassa uupumaan.

NST karkasi toisessa erässä ja johti ottelua parhaimmillaan 3–0. Koivusen mukaan lukemat olisivat voineet olla tulostaululla myös erilaiset.

– Itse näin, että maalipaikat olisivat voineet olla jopa meille, mutta onni pitää ansaita ja kaveri oli juuri tuon verran meitä parempi tänään, Koivunen kertoi Pääkallo.fi:lle taiston tauottua.

Valmistautumisen puolesta Koivunen ei löytänyt huonoa sanottavaa joukkueestaan, mutta ottelun alussa lappeenrantalaisten pelitapa tuotti vaikeuksia.

– Olimme puhuneet, että NST karvaa varmaan vähän korkeemmalta. Alkuun se oli ehkä vähän myrkkyä meille. Ekassakin erässä meillä oli paikat, ja tuollaista korkeaa karvausta vastaan niitä yleensä avautuu. Mutta viiden sentin syöttö vinoon saattaa riittää salibandyssa, Koivunen analysoi.

Classicin tähtihyökkääjä Nina Rantala joutui jättämään ottelun kesken ensimmäisessä erässä loukkaantumisen vuoksi. Hän sai laidan lähellä osuman päähänsä taistellessaan pallosta Jaana Lirkin kanssa, ja Rantala kannettiin paareilla kentältä pois, eikä kyennyt enää pelaamaan ottelussa.

Koivusen mielestä se sekoitti joukkueen pakkaa kriittisesti.

– Hän sai aivotärähdyksen. En rupea sitä sen kummemmin puimaan. Tuskin tuolla kukaan tahallaan vahingoittaa ketään. Se sekoitti pelaamista erittäin paljon.

Classic-luotsi oli tyytyväinen itse tapahtumaan, vaikka kirkkain kruunu jäi saavuttamatta.

– Ihan huikea tapahtuma ja tunnelma oli hyvä jo tässä meidän pelissä. Pelaajille varsinkin melko ikimuistoista, ja jätti keinutuoliin muisteltavaa. Molempien joukkueiden naisille uran huippuhetki.

Miten summaisit Classicin kauden kokonaisuutena?
– No, 9 voisi olla kouluarvosana, Koivunen päätti.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Kalmanvankkurit
16/04/2016
Aika kovaa peliä olikin, kun vietiin jalat edellä paareilla pois kentältä...
Itäraja
16/04/2016
Näytti törmäävän vastustajan selkään - kannattaisi joskus nostaa päätä!
Salibandya?
16/04/2016
On laji muuttumassa, jos jääkiekosta tutut päännosto-ohjeet alkavat olla tarpeellisia. Kummaltakin joukkueelta pääsääntöisesti hyvää vääntöä, mutta valitettavasti myös ylilyöntejä, joihin ei tuomarit puuttuneet. Peli ei noihin ratkennut, mutta ei kovin hyvää mainosta lajille tuossa suhteessa.
Eteen
17/04/2016
BaanaLirkki kolasi eka erässä Alangon ja toisessa siirtyi täydessä vauhdissa olevan Rantalan eteen.
Sellaista NSTtä. Ensi vuodeksi hokivehkeet.
ööö
17/04/2016
Itärajan suunnalta kuulee yleensäkin kummia tulkintoja asioista.
Fakta
17/04/2016
"Eteen" kato video uudestaan ja kuuntele mitä asiantuntija sanoo. Ja mitä alankoon tulee kolas selkään niin selvästi ku olla voi ilman jäähyä . Et koitetaan tulla toimeen . Mestari vaihtu ja sillä hyvä.
Eteen
17/04/2016
Kuinka monta kertaa video pitää katsoa?
ETEEN
17/04/2016
Kerron toki, että NST on mestari, ja ansaitsee mestaruutensa. Classic pelasi kaksi erää todella huonosti, ja enemmän maaleja tehnyt voittaa, varsinkin jos omassa
maalissa on betonia.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.