Liigat

Iso kala uimassa TPS:n haaviin – maajoukkuepakille luvassa merkittävä korvaus

14.04.
2016
9 Kommenttia
4
Liigat
Vuonna 1990 syntynyt Lauri Stenfors (alla) kuuluu Suomen miesten maajoukkueen vakiokalustoon. Kuva: Juhani Järvenpää

Vuonna 1990 syntynyt Lauri Stenfors (alla) kuuluu Suomen miesten maajoukkueen vakiokalustoon. Kuva: Juhani Järvenpää

Pelaajasirkus käy kotimaisen huippusalibandyn kulisseissa jo kuumana. Ensi kauden joukkueita rakennetaan kovaa vauhtia, joten Pääkallo.fi:nkin korviin alkaa tihkua tietoja ja huhuja merkittävistä pelaajasiirroista.

Yksi koko siirtomarkkinoiden kovimmista kaappauksista on luvassa välille Helsinki–Turku. Pääkallo.fi:n tietojen mukaan Viikinkejä tällä kaudella edustanut maajoukkuepuolustaja Lauri Stenfors on siirtymässä suurella todennäköisyydellä TPS:n riveihin. Viikingeissä kovaotteinen Stenfors ehti pelata kolme kautta.

Lauri Stenfors on lähtöisin Huittisista – samoilta seuduilta kuin Viikingit-pakkiparinsa Mikael Lax. Kuva: Juhani Järvenpää

Lauri Stenfors on lähtöisin Huittisista – samoilta seuduilta kuin Viikingit-pakkiparinsa Mikael Lax. Kuva: Juhani Järvenpää

Paluu Turkuun ei olisi yllätys, sillä Stenfors edusti TPS:n liigajoukkuetta vuosina 2008–2013. Muutama muukin asia puoltaa Turku-paluuta, sillä Lauri Stenforsin isoveli Mikko Stenfors pelaa Tepsissä. Lisäksi nuorempi veljeksistä opiskelee Turussa.

Pääkallo.fi:n tietojen mukaan TPS on sinnikkäästi jo parina aiempana kautena yrittänyt saada takaisin entistä puolustajaansa. Nyt kuitenkin on vasta tärppäämässä. Tiettävästi TPS:n tarjoama sopimus on kotimaisen salibandyn saralla varsin merkittävä ja Stenforsista on kertaheitolla tulossa TPS:n selkeästi kovapalkkaisin pelaaja.

TPS esiintyi Salibandyliigassa tällä kaudella mainiosti. Joukkue selviytyi pudotuspeleihin ja haastoi puolivälierissäkin Happeen aina seitsemänteen peliin asti. Viikingit puolestaan päätti kautensa pronssiottelun tappioon.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jussi Ojala
Jussi Ojala
Twitter: @ojalajus
S7
14/04/2016
Huikea pelaaja ja nosti tasoaan Viikkareissa. Loisto hankinta Tepsille ja sinällään ei tää yllätä, kun EräViikkareiden myötä varmasti moni muukin kattelee muita seuroja. Toki minä oisin Laten halunnut jatkavan EV:ssä, mutta TPS sitten se seuraavaksi mieluisin vaihtoehto! TPS kaapannee varmasti muitakin isoja kaloja ja tappelee varmasti tosissaan mitalleista ensi kaudella. Ja vieläkö tulee tämän jälkeen avoimia kirjeitä;-)
Fani
14/04/2016
Hienoa TPS! Näin ulkopuolisen seuraajan näkökulmasta, TPS vaikuttaa kehittyvän tasaisesti jokaisella eri osa-alueella, huolimatta sarjasijoituksien heittelemisestä. Stenforsin kaltaiset paluumuuttajat tuntuvat olevan vain kliseinen jäävuoren huippu, ja muitakin pommeja lienee tulossa.

Peli on kurinalaisempaa ja tiiviimpää vuosi vuodelta, viisikkopuolustus oli mielestäni liigan top 3:ssa viime kaudella. TPS finaalissa 2020. ;)
Frank
14/04/2016
BOOM, Late ja Kuono samaan pakkipariin. Tepsin puolustus on ensi kaudella BETONIN kova.
kasa
14/04/2016
Ovatkohan siellä kaverukset Stenfors, Lax ja Kailiala kaikki sopineet yhdessä palaavansa Turkuun.
Matti
14/04/2016
Helsingborg julkaisi omalla IG tilillään maanantaina, että julkaisevat loppuviikosta uuden suomalaisen sopimuspelaaja nimen, Kovasti itse henk.koht veikkaan, että on Kailiala. Kun muistelee millaisia lausuntoja Miklu antoi edelliskaudella Tepsin Officesta.
Helsingör
14/04/2016
Eiköhän liikenne ole välillä Pohjanmaa - Hborg.
Teppo
14/04/2016
Helsingborgin uusi suomalaisvahvistus on: Puolustaja. Pelasi päättyneen kauden SPV:ssä. Ampuu oikea käsi alhaalla.
Junnu#8
14/04/2016
Heleppo. Petri Hakonen:D
Matti
15/04/2016
Ennen kuin otan takkini ja lähden. Niin minne Miklu sitten siirtyy? Turkuun ei ainakaan..

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.