Ulkomaat

Kolmen vuoden dominanssi ohi – maailman paras seurajoukkue ei puolusta titteliään finaalissa

10.04.
2016
1 Kommentti
6
Ulkomaat
Alexander Rudd (oik.) oli isossa roolissa, kun Storvreta pudotti Falunin finaalista. Kuva: perwiklund.se

Alexander Rudd (oik.) oli isossa roolissa, kun Storvreta pudotti Falunin finaalista. Kuva: perwiklund.se

IBF Falun ja Storvreta kohtasivat sunnuntaina Ruotsin Superliigan välierien seitsemännessä ottelussa. Storvreta oli ottelussa vahvempi maalein 4-6.

Ottelu alkoi vieraiden komennossa ja ensimmäiselle erätauolle mentiin 0-1-tilanteesta. Storvreta laukoi myös kaksi seuraavaa osumaa toisessa erässä. Falun onnistui erässä kahdesti, joten kolmanteen erään lähdettiin 2-3-tilanteesta. Kolmannessa erässä Storvreta osui kolmesti ja Falun kaksi kertaa, joten kotijoukkue jäi finaalin ulkopuolelle ensimmäistä kertaa sitten kevään 2012.

Storvretan tehopelaaja oli 2+1 iskenyt Alexander Rudd, joka siirtyi seuraan aikoinaan ison kohun saattelemana nimenomaan Falunista. Falunin Rasmus Enström teki hattutempun. Kamppailua seurasi paikan päällä 2500 katsojaa.

Storvreta eteni viikon päästä lauantaina pelattavaan yksittäiseen finaaliin voitoin 4-3. Välieräsarja ehti olla katkolla jo kahdesti Storvretalle ennen seitsemättä ottelua. Finaalissa se kohtaa Linköpingin, joka pudotti Dalenin otteluvoitoin 4-2.

Falun voitti Ruotsin mestaruuden vuosina 2013, 2014 ja 2015. Samaisina syksyinä se juhli myös Champions Cupin voittoa.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Wig
14/04/2016
Jos aikanne riittää kirjoittaa niin Ruotsin ja Sveitsin pleijareistakin olisi kiva kuulla, maalikoosteita jne.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.