Divarit

Liiganousija sai pidettyä superlupauksensa – yhteydenottoja tuli Ruotsista saakka

12.04.
2016
13 Kommenttia
7
Divarit
Rasmus Kainulainen pukee päälleen LaSBin oranssia ensi kaudellakin. Kuva: Jari Turunen.

Rasmus Kainulainen pukee päälleen LaSBin oranssia ensi kaudellakin. Kuva: Jari Turunen.

Salibandyliigaan noussut Lammin Salibandyn edustusjoukkue on julkaissut tärkeiden pelaajien jatkosopimuksia ensi kautta ajatellen.

Tärkein kiinnitys lammilaisten kannalta oli varmasti seuran nouseva tähti ja vuoden takainen nuorten maailmanmestari, kolmen Divari-kautensa aikana 69 ottelussa tehot 40+59=99 iskenyt Rasmus Kainulainen.

Neuvottelut 19-vuotiaan nuorukaisen kohdalla eivät olleet sieltä helpoimmasta päästä, sillä Pääkallo.fi:n tietojen mukaan Kainulaisesta olivat kiinnostuneita muun muassa Salibandyliigan seuroista ainakin Oilers ja Classic. Yhteydenottoja tuli myös tiettävästi Ruotsista saakka.

Muut jatkosopimuksen allekirjoittaneet pelaajat ovat Roope Kainulainen, Justus Kainulainen, Miikka Pentikäinen, Tino Nivala, Vili Näveri, Divarin jäähypörssin ykkönen Aki Syrjälä sekä joukkueen kapteeni Henri Vilén. Paluun liigatasolle tekee myös viimeksi kaudella 2012-13 Classicin paidassa pelannut Heikki Hätönen.

– Joukkueen rakentaminen on hyvällä mallilla. Viime kauden runkopelaajia on saatu kiinnitettyä ja nyt keskitytään etsimään vahvistusta joukkueeseen. Täytyy kiittää meidän joukkueen sitoutumista oranssiin juttuun. Monelle pelaajalle olisi ollut ottajia muuallakin, mutta pojat päättivät jatkaa meillä, kommentoi LaSB-valmentaja Kalle Tyrkäs seuran nettisivuilla.

LaSB:n sopimuspelaajat 11.4.2016
Heikki Hätönen
Roope Kainulainen
Tino Nivala
Miikka Pentikäinen
Henri Vilén
Rasmus Kainulainen
Justus Kainulainen
Aki Syrjälä
Vili Näveri

Valmennus:
Petri Kemppainen
Kalle Tyrkäs
Mikko Reitti (fysiikkavalmentaja)

LaSBin uutinen aiheesta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Hesa
12/04/2016
Iso peukku Ra. Kainulaiselle et päätti jäädä. Tai sit vaa Niemisen Jake vei pelipaikan? Ei vaan, ottajina olis ollu varmaa jokane salibandyseura suomesta..
Naama
12/04/2016
Olisi ollut aika kova ratkaisu, jos olisi siirtynyt Ruotsiin.
tomi sippola
12/04/2016
hyvä juttu. toi niemisen jarkon tulo ei minusta anna hyvää kuvaa liigan ja lajin tasosta. lopettaa/eläköityy omasta lajistaan ja kappas heti pääsee liigaa pelaan salibandya jossa suomi on maailman kovimpia... hyvää julkisuutta varmasti mutta onkohan ajateltu loppuun asti, nyt lajin arvostelijat saa vettä myllyyn lisää
Junnu#8
12/04/2016
Hyvää pohdintaa. Haisee rahastukselta jotenkin. Toki hankala tietää kun ei tarkemmin tiedä taustoja...
"Mikko"
12/04/2016
Mutta missä on J.J? #70
JooJoo
12/04/2016
Liljenberg & Savolainen
Niäminen
12/04/2016
Liigaan pelaan....no sitä se tarkoittaa automaattisesti:D Voi, voi , kyllä on ihmiset tyhmiä. Oiskohan ton tason huippu-urheilijalla jotain muuta annettavaa tähän lajiin? Aloitetaan vaikka ihan harjoittelusta...
Niäminen
12/04/2016
" Huh, millainen detaljitason huippu-urheilun datapankki lienee #JarkkoNieminen. Sen tiedon onnellinen voittaja
on @scclassic ja #salibandy. " Siinä lienee paras Twiitti tästä aiheesta, jonkun urheilutoimittajan suusta.
Aurajoki
12/04/2016
Tää junnu sopis tepsiin
Essej
12/04/2016
Missä on paras kainulainen?!?! Juusolle iso lappu kätee..
torvos
12/04/2016
Milloinkohan Lastikan ja Metsälän sopimukset julkaistaan?
Junnu#8
12/04/2016
Toivottavasti Juuso Kainulainen jatkaa myös! Itellä ehkä suosikki Kainulaisista. Saisikohan Juho Järvisen houkuteltua mukaan ensikaudelle? Perttu Koljosen voisi kotiuttaa Lammille. Onkohan vielä sopimusta jäljellä Kooveessa?
Seppä
12/04/2016
Torvos, Lastikka on lähdössä opiskelemaan Jyväskylään, joten eiköhän suuntana ole kuitenkin Happee ja Peter Kotilaisen tutkapariksi:)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.