Liiganousija sai pidettyä superlupauksensa – yhteydenottoja tuli Ruotsista saakka

LASB ja Steelers jättivät ison aukon Divarin tasoon. Kuva: Jari Turunen.

Rasmus Kainulainen pukee päälleen LaSBin oranssia ensi kaudellakin. Kuva: Jari Turunen.
Rasmus Kainulainen pukee päälleen LaSBin oranssia ensi kaudellakin. Kuva: Jari Turunen.

Salibandyliigaan noussut Lammin Salibandyn edustusjoukkue on julkaissut tärkeiden pelaajien jatkosopimuksia ensi kautta ajatellen.

Tärkein kiinnitys lammilaisten kannalta oli varmasti seuran nouseva tähti ja vuoden takainen nuorten maailmanmestari, kolmen Divari-kautensa aikana 69 ottelussa tehot 40+59=99 iskenyt Rasmus Kainulainen.

Neuvottelut 19-vuotiaan nuorukaisen kohdalla eivät olleet sieltä helpoimmasta päästä, sillä Pääkallo.fi:n tietojen mukaan Kainulaisesta olivat kiinnostuneita muun muassa Salibandyliigan seuroista ainakin Oilers ja Classic. Yhteydenottoja tuli myös tiettävästi Ruotsista saakka.

Muut jatkosopimuksen allekirjoittaneet pelaajat ovat Roope Kainulainen, Justus Kainulainen, Miikka Pentikäinen, Tino Nivala, Vili Näveri, Divarin jäähypörssin ykkönen Aki Syrjälä sekä joukkueen kapteeni Henri Vilén. Paluun liigatasolle tekee myös viimeksi kaudella 2012-13 Classicin paidassa pelannut Heikki Hätönen.

– Joukkueen rakentaminen on hyvällä mallilla. Viime kauden runkopelaajia on saatu kiinnitettyä ja nyt keskitytään etsimään vahvistusta joukkueeseen. Täytyy kiittää meidän joukkueen sitoutumista oranssiin juttuun. Monelle pelaajalle olisi ollut ottajia muuallakin, mutta pojat päättivät jatkaa meillä, kommentoi LaSB-valmentaja Kalle Tyrkäs seuran nettisivuilla.

LaSB:n sopimuspelaajat 11.4.2016
Heikki Hätönen
Roope Kainulainen
Tino Nivala
Miikka Pentikäinen
Henri Vilén
Rasmus Kainulainen
Justus Kainulainen
Aki Syrjälä
Vili Näveri

Valmennus:
Petri Kemppainen
Kalle Tyrkäs
Mikko Reitti (fysiikkavalmentaja)

LaSBin uutinen aiheesta.

13 comments

  1. Iso peukku Ra. Kainulaiselle et päätti jäädä. Tai sit vaa Niemisen Jake vei pelipaikan? Ei vaan, ottajina olis ollu varmaa jokane salibandyseura suomesta..

  2. hyvä juttu. toi niemisen jarkon tulo ei minusta anna hyvää kuvaa liigan ja lajin tasosta. lopettaa/eläköityy omasta lajistaan ja kappas heti pääsee liigaa pelaan salibandya jossa suomi on maailman kovimpia… hyvää julkisuutta varmasti mutta onkohan ajateltu loppuun asti, nyt lajin arvostelijat saa vettä myllyyn lisää

  3. Hyvää pohdintaa. Haisee rahastukselta jotenkin. Toki hankala tietää kun ei tarkemmin tiedä taustoja…

  4. Liigaan pelaan….no sitä se tarkoittaa automaattisesti:D Voi, voi , kyllä on ihmiset tyhmiä. Oiskohan ton tason huippu-urheilijalla jotain muuta annettavaa tähän lajiin? Aloitetaan vaikka ihan harjoittelusta…

  5. ” Huh, millainen detaljitason huippu-urheilun datapankki lienee #JarkkoNieminen. Sen tiedon onnellinen voittaja
    on @scclassic ja #salibandy. ” Siinä lienee paras Twiitti tästä aiheesta, jonkun urheilutoimittajan suusta.

  6. Toivottavasti Juuso Kainulainen jatkaa myös! Itellä ehkä suosikki Kainulaisista. Saisikohan Juho Järvisen houkuteltua mukaan ensikaudelle? Perttu Koljosen voisi kotiuttaa Lammille. Onkohan vielä sopimusta jäljellä Kooveessa?

  7. Torvos, Lastikka on lähdössä opiskelemaan Jyväskylään, joten eiköhän suuntana ole kuitenkin Happee ja Peter Kotilaisen tutkapariksi:)