Liigat

Naisten Superfinaalin hahmo: ”Tätä on niin monta vuotta jahdattu”

16.04.
2016
0 Kommenttia
5
Liigat
Juuli Hakkarainen sai kauan himoitsemansa Suomen mestaruuden. Kuva: Salibandyliiga

Juuli Hakkarainen sai kauan himoitsemansa Suomen mestaruuden. Kuva: Salibandyliiga

Lappeenrannan NST voitti tänään naisten Suomen mestaruuden lukemin 3-2. Pääkallo.fi jututti pelin jälkeen ottelun voittomaalin tehnyttä Juuli Hakkaraista.

Hakkaraisesta huokui iloisuus, jopa tietynlainen häkellys ottelun jälkeen pressikäytävällä. Eikä ihme, kyseessä oli 26-vuotiaan Hakkaraisen ensimmäinen Suomen mestaruus.

– On tämä aivan uskomatonta. Tätä on tullut jahdattua niin monta vuotta. Välillä on oltu lähellä, välillä kaukana. Tänään saatiin ja ansaittiin se, Hakkarainen ilakoi Pääkallo.fi:lle.

Superfinaali saattoi olla useammalle NST:n kokeneimmista pelaajista uran viimeinen ottelu. Hakkarainen kertoi aiemmin viikolla Pääkallo.fi:n haastattelussa, että joukkueessa on ollut tietynlainen ”nyt tai ei koskaan” -henki päällä.

Näkyikö se tänään kentällä?
– No näkyihän se, ihan selvästi.

Katsomossa oli tänään yli 6600 ihmistä naisten finaalin aikana.

Miltä tuntui pelata tällaisessa pauhussa?
– Mieletön fiilis, ei voi muuta sanoa. Tällaisia pelejä tulee uralle harvoin, monille ei koskaan, Hakkarainen sanoi ja pyöritteli päätään hymy korvissa.

Hakkarainen itse teki tänään kaksi maalia. Ottelun avausosuma syntyi irtopallosta ja voittomaaliksi jäänyt 3-0 -avausosuma väkevän laitanousun päätteeksi.

– Kaksijakoinen peli omalta osaltani. Oli minulla huonojakin pätkiä, mutta onnistuin auttaa joukkuetta omalla työlläni tekemällä pari maalia. Taistelimme, annoimme kaikkemme. Ei noilla ole oikeastaan juuri nyt mitään väliä, Hakkarainen nauroi.

Mestaruusjuhlat ovat nyt valmiina alkamaan. Niiden suhteen joensuulaislähtöinen hyökkääjä oli kuitenkin vielä vaitonainen.

– Eiköhän me jotain keksitä. Tosi hyviä ideoita on ainakin ilmoilla, Hakkarainen sanoi virnuillen ja paineli pukukoppiin muun lappeenrantalaisryhmän sekaan juhlimaan.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.