Liigat

Erä-hyökkääjä Mikael Laxin seurakaveriksi Sveitsiin

20.05.
2016
1 Kommentti
3
Liigat
Mikko Jolma siirtyy Sveitsin Divariin. Kuva: Juhani Järvenpää.

Mikko Jolma siirtyy Sveitsin Divariin. Kuva: Juhani Järvenpää.

Sveitsin toiseksi korkeimman tason, NLB:n, Floorball Thurgau hankki tovi takaperin suomalaispuolustaja Mikael Laxin Viikingeistä. Nyt seura on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen Tapanilan Erää viime kaudella edustaneen Mikko Jolman kanssa.

Jolma on pelannut kahdella edellisellä kaudella Erän paidassa 36 Salibandyliigan ottelua tehoin 24+18=42. Kausilla 2006-08 hän pelasi liigassa HIFK:n paidassa. Kaikkiaan Jolma on pelannut urallaan 74 Salibandyliigan runkosarjaottelua ja tehnyt niissä tehot 40+26=66.

Sveitsissä Jolma on pelannut aiemminkin, pääsarja NLA:n HC Rychenberg Winterthurissa.

– Mikko Jolma on pelaaja, joka tietää miten tehdä maaleja. Hän sopii hyvin joukkueeseemme Mikael Laxin kanssa ja he tuntevat toisensa jo pitkän ajan takaa, kertoo Winterthurin urheilupomo Beni Bötschi Unihockey.ch:n uutisessa.

– Olen kuullut paljon hyvää seurasta ja tahdon omalla panoksellani auttaa joukkuetta saavuttamaan korkeat tavoitteet, Jolma itse puolestaan toteaa Unihockey.ch:n artikkelissa.

Unihockey.ch:n uutinen aiheesta.

Huhumaa: Miesten Salibandyliigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2016-17

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Sveitsi nousussa
20/05/2016
Nyt on sveitsiin menossa enemmän porukkaa kuin koskaan. NLA, NLB ja jopa kolmos divariin ja junioreihin värvätään ulkopuolisia kokorahan edestä. Positiivista lajin kehityksen kannalta jos vielä jotain upporikkaita sveitsiläisiä miljonäärejä ostaisi NLA/NLB joukkueita ja saataisiin vielä enemmän rahaa peliin. Koska siitähän sählyssä on puute

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.