Divarit

Divari-joukkueelta erilainen sopimusuutinen – kiinnitti alasarjapelaajan

01.07.
2016
3 Kommenttia
1
Divarit
SB Vaasalla on tällä hetkellä pelaajasopimukset 15 kenttäpelaajan ja kolmen maalivahdin kanssa. Kuva: Ari Honkonen.

SB Vaasalla on tällä hetkellä pelaajasopimukset 15 kenttäpelaajan ja kolmen maalivahdin kanssa. Kuva: Ari Honkonen.

SB Vaasa on tehnyt varsin mielenkiintoisen pelaajasopimuksen, sillä Divari-joukkueeseen liittyy alasarjoissa koko aikuisikänsä pelannut puolustaja Tuomas Metsänen.

Metsänen on 28-vuotias pelaaja, jonka viimeisimmät ”kovat pelit” ovat pitkän ajan takana, Gunnersin A-junioreissa. Gunnersissa mies on pelannut myös B- ja C-junioreiden SM-sarjaa. Yhden kesän Metsänen treenasi vielä liigajoukkueenkin mukana. Myöhemmin Metsänen muutti Vaasaan, jossa hän on pelannut alasarjajoukkueissa kolmos-, nelos- ja vitosdivaria, sekä kaupunkisarja Aurinkoliigaa.

– Kävin pari kertaa Lintalan Kimmon ja Haakanan Tepon innoittamana paikkaamassa SB Vaasan treeneissä viime kaudella ja meno maistui. Koin, että voisin edelleen pärjätä korkella tasolla ja syttyi kova halu tulla try outille kokeilemaan, tuore sopimuspelaaja iloitsi SB Vaasan nettisivuilla.

Vaasalaisten tuore hankinta ei aio lähteä Divariin nöyristelemään.

– En ole tullut vain kokeilemaan, josko onnistun, vaan nyt kun sopimuksen sain, niin sillä asenteella lähden, että paikan pelaavasta kokoonpanosta ansaitsen. Ikää kun on jo tuo 28 vuotta mittarissa, niin nämä alkavat olla viimeisiä mahdollisuuksia todistaa mihin rahkeet riittävät, Metsänen paalutti SB Vaasan uutisessa jatkaen:

– Olen periksiantamaton kaveri. En tykkää hävitä yksi-vastaan-yksi-tilanteita kentällä ja jos häviän, niin haluan voittaa kuulan vielä omille. Tykkään nousta hyökkäyksiin ja jalat käyvät myös puolustussuuntaan. Haasteita voi olla sijoittumisessa ja kauden alussa varmasti pelitemmossa. Tempoon varmasti totun ja loppukauden voi vetää hymyssä suin.

SB Vaasan päävalmentaja Jani Lipsanen kommentoi uutta sopimuspelaajaansa seuraavasti.

– Hän otti itse yhteyttä ja minä ainakin yllätyin positiivisesti. Hän on urheilullinen ja raamikas jätkä, joka vetää hyvällä asenteella. Eivät ne joskus hankitut lajipohjat sieltä kokonaan katoa ja nyt niitä on kaivettu esille. Hän on ansainnut paikkansa täysin pelillisillä näytöillä, enkä näe mahdottomana, että hänestä kehkeytyisi joukkueeseen ihan profiilipakki, vaikka tekemistä vielä onkin. Kyseessä on varmasti mielenkiintoinen tarina seurattavaksi, niin minulle itselleni kuin varmasti yleisöllekin, päävalmentaja Jani Lipsanen puolestaan analysoi.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun vaasalaiset hankkivat pelaajan hieman erikoisista lähtökohdista. Jesse Palmberg tuli seuraan kaksi kautta sitten suoraan jääkiekkopuolelta ja samoin teki Teppo Haakana aikanaan Woodcuttersissa.

SB Vaasan uutinen aiheesta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Superman
02/07/2016
Kyllä alasarjoista voi hyvinkin nousta pelaavaan kokoonpanoon kovempiin sarjoihin; divariin, liigaan. Asenne ratkaisee ja pelilliset näytöt. Ei sillä ole väliä mistä olet tulossa, vaan minne olet menossa.
Peku
02/07/2016
Sitä paitsi eihän toi oo vielä edes aikuisikänen pariin vuoteen.. ;)
kameli
03/07/2016
Onhan näitä nähty jalkapallossakin, muun muassa eräskin alasarjoista maajoukkueeseen vanhemmalla iällä noussut Vardy... :) Peukku tällaisille tarinoille!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.