Divarit

Limingan Niittomiehet hankki lisää hyökkäysvoimaa Oulusta

02.07.
2016
6 Kommenttia
2
Divarit
Kellon Lyönnissä viime kaudella pelanneista Kiviojan veljeksistä nuorempi, Tuukka, edustaa ensi kaudella Niittomiehiä. Kuva: Jarmo Jokila

Kellon Lyönnissä viime kaudella pelanneista Kiviojan veljeksistä nuorempi, Tuukka, edustaa ensi kaudella Niittomiehiä. Kuva: Jarmo Jokila

Kolmannen perättäisen Divari-kautensa aloittava Limingan Niittomiehet solmi kaksi uutta hyökkääjäsopimusta ensi kaudelle. Kaksi viime kautta Kellon Lyönnissä pelanneet Tuukka Kivioja ja Eerik Lukkari nähdään ensi kaudella LNM-paidassa.

21-vuotias Lukkari on KeLyn kasvatti ja oli viime kaudella joukkueen paras pistemies miesten Divarissa. Kovaa ja tarkasti ampuva laitahyökkääjä heilutti maaliverkkoa yhteensä 25 kertaa ja antoi päälle yhdeksän maaliin johtanutta syöttöä.

Maalintekijä tietää, että vaikka vastuuta on viime kausina tullut, pitää se jälleen ansaita uudessa seurassa.

– Kova joukkue on Niittareilla, viime kaudella kuitenkin pleijareihin asti selvisivät. Viime kaudella sain paljon vastuuta ja ylivoima aikaa tuli. Pelaajana menin eteenpäin ja mun vahvuudet on ylivoimassa ja maalinteossa. Ylivoimaan pitää kuitenkin ansaita paikka kovalla työnteolla, Lukkari painotti uuden seuransa kotisivuilla.

Kivioja debytoi viime kaudella Divarissa ja oli joukkueen kolmanneksi paras pistemies. 22 runkosarjaottelussa hyökkääjä viimeisteli 29 (19+10) tehopistettä, ja hän oli läpi kauden KeLyn tärkempiä pelaajia, vaikka kausi päättyi joukkueen osalta putoamiseen.

19-vuotias nuori mies siirtyy paikallisvastustajan riveihin hyvillä mielin ja piti tärkeänä, että pääsee pelaamaan Divarissa myös ensi kaudella.

– Ensimmäiseksi Divarikaudeksi se oli henkilökohtaisella tasollakin hyvä kausi ja kehitystä tapahtui. Niittareihin tulen todella hyvillä mielin. Mielenkiintoinen homma on luvassa. Nyt pääsee edustamaan yhtä kovaa pohjoisen seuraa. Innoissaan olen että pääsen edelleen pelaamaan Divaria, Kivioja kertoi LNM:n sivuilla.

KeLyn lisäksi hän on edustanut aiemmin urallaan Merikoski SBT:tä ja Rankkoja Ankkoja.

Vuoden vanhempi isoveli Konsta Kivioja pelasi niin ikään viime kaudella KeLyssä, ja häntä ollaan huhuissa viety myös Liminkaan ensi kaudeksi.

LNM:n sopimuspelaajat 2016–17:

Maalivahdit:
Kosti Laine
Sami Ylikorpela
Toni Pallari
Aki Karjalainen (C-juniori)

Puolustajat:
Mika Kaitera
Matti Heikkinen
Aki Alatalo
Jarkko Hiltunen
Jani Anttila
Ville Liimatta
Petri Härmä (Hirvarit 3-div.)

Hyökkääjät:
Marko Latvalehto
Juho Laurila
Olli Tornberg
Joona Viiltola
Eerik Lukkari
Jaakko Ahola
Lauri Louhimaa
Samuli Saukko
Tuukka Kivioja
Jere Hiironen
Atte Leppäniemi
Juho-Pekka Hiltunen

Linkit:
Uutinen Eerik Lukkarin siirrosta LNM:n sivuilla
Uutinen Tuukka Kiviojan siirrosta LNM:n sivuilla

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Oulainen
03/07/2016
Ihan OK pelimies, mutta itkupilli.
Oulusta
03/07/2016
Ei tuu pää kestämään tällä Lukkarin pojalla
Koululainen
03/07/2016
Lukkarin veto on loistava ja haistaa hyvin maalipaikat, mutta muilla osa-alueilla taso vastaa 4-div. pelaajia. +ylimielinen
Kelon mies
04/07/2016
Miten paska voi olla ylimielinen?
Punaiset taistelee
04/07/2016
Tervetuloa punaisiin! Molemmat selkeitä vahvistuksia.
Petteri
04/07/2016
Ihmeellistä vinkumista, taas. Jollakin menny vähän tunteisiin. Ihan hyviä pelimiehiä. Kesä tekee nuorille varsinkin ihmeitä kehityksen suhteen, kukaan ei välttämättä pysty kertoo miten hyvän tai huonon kauden tulevat pelaamaan.

Onko kommentoijilla unehtunut #posinkautta?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.