Divarit

Alkukauden onnistuja kohtaa yhden Salibandyliigan ennakkosuosikeista – katso viikonlopun salibandykalenteri

30.09.
2016
1 Kommentti
0
Divarit
Onko EräViikingit liian kova pala Nokian KrP:lle? Kuva: Salibandyliiga.

Onko EräViikingit liian kova pala Nokian KrP:lle? Kuva: Salibandyliiga.

Miesten Salibandyliigassa ja Divarissa pelataan jälleen tänä viikonloppuna runsaasti otteluita. Naisten Salibandyliigaa pelataan vain yhden ottelun verran. Classicin miehet ja naiset puolestaan osallistuvat Champions Cupiin Ruotsin Boråsissa.

Perjantai-iltana pelataan pääsarjoissamme vain yksi ottelu, mutta sitäkin kuumempi, kun Espoon paikalliskamppailussa vastakkain iskevät Westend Indians ja Esport Oilers. Inkkarit on aloittanut kautensa puhtaalla pelillä, kun taas Oilers on voittanut yhden ottelun, pelannut yhden tasan ja hävinnytkin kertaalleen.

Lauantaina puolestaan miesten liigassa kohtaavat Seinäjoen Peliveljet ja Oulun Luistinseura. Playoff-joukkueiksi arvioidut ryhmät ovat aloittaneet ailahtelevasti. OLS kaatoi avauskamppailussaan Steelersin kotona, mutta taipui Kooveelle vieraissa. SPV puolestaan hävisi niukasti Oilersille, kaatoi isoin lukemin Happeen, mutta kompastui torstaina Nokian KrP:hen.

Lauantain naisten ainoassa liigakamppailussa kohtaavat SB-Pro ja sarjanousija Steelers. Hämeenlinnalaiset hakevat edelleen kauden avausvoittoaan ja Pro tahtoo takaisin voittojen tielle hävittyään viime kierroksella selkeästi Tampereen Classicille.

Joko Joensuussa juhlitaan kauden avausvoittoa? Kuva: Jari Turunen.

Joko Joensuussa juhlitaan kauden avausvoittoa? Kuva: Jari Turunen.

Miesten Divarin puolella lauantaina nähdään neljä kamppailua. Joensuussa kohtaa kaksi nollakerholaista, joilta odotellaan kummaltakin avauspisteitä, sillä niin kotijoukkue Josbaa kuin vierasjoukkue ÅIF:ia on ennakoitu sarjan kärki- eikä tyvipäähän. ÅIF hävisi avausottelunsa rumasti 12-4 Karhuille vieraissa ja Josba on kokenut tappion karvasta kalkkia LeBan ja SB Welhojen kurittamana.

Sunnuntaina miesten Salibandyliigassa kolme ensimmäistä peliään kotikentällä voittanut Nokian KrP matkaa kauden ensimmäiseen vierasotteluunsa, eikä vastus ole sieltä helpoimmasta päästä. Kolmen kierroksen jälkeen liigan piikkipaikkaa pitävää KrP:ta isännöi nimittäin yksi sarjan ennakkosuosikeista, EräViikinkien tähtisikermä.

Sunnuntaina Divarissa SB Vaasa isännöi Limingan Niittomiehiä. LNM kohtaa lauantaina vieraissa FBC Turun ja ottaa kotimatkallaan pysähdyksen Mustasaaressa, Botniahallilla. Sekä SB Vaasa että LNM ovat ennen viikonloppua voittaneet yhden ottelun ja hävinneet yhden. Vaasalaisryhmä uudistui paljon ja työ säilyttää Divarin kärkijoukkueen status on suuri. Pienellä vaihtuvuudella operoiva Liminka puolestaan haluaa osoittaa, ettei hyvä viime kausi ollut sattumaa.

Ottelut, joista on tarjolla nettilähetys, ovat lihavoituina alla olevassa listassa.

Lue myös:
VeikkausTV-ennakko: Indians ja Oilers mittelemään Espoon herruudesta
Champions Cup starttaa perjantaina – katso turnauksen ohjelma, lähetysajat ja ennakot tästä

Viikonlopun pelit:

Perjantai 30.9.

Miesten Salibandyliiga:
18:30 Indians-Oilers VeikkausTV

Lauantai 1.10.

Miesten Salibandyliiga:
17:00 LASB-Happee
17:00 SPV-OLS ISTV

Naisten Salibandyliiga:
14:00 SB-Pro-Steelers

Miesten Divari:
17:00 Josba-ÅIF
18:00 SB Welhot-NJ
18:00 Blue Fox-LeBa SB
18:30 FBC Turku-LNM FBC Turun Youtube-kanava

Sunnuntai 2.10.

Miesten Salibandyliiga:
16:00 EräViikingit-Nokian KrP
17:00 SalBa-Koovee
17:00 TPS-OLS Fanseat

Miesten Divari:
16:00 SB Vaasa-LNM
17:00 NST-Loviisan Tor
17:00 Josba-NJ
18:00 SB Welhot-ÅIF

Tulosvetovihje:

Hirvivaara Lahdessa

Viime sunnuntaina kyytiä SPV:ltä peräti 6-14 saanut Happee lähtee oikomaan ruotoaan Lahteen, jossa vastassa odottaa avausvoittoa liigassa vielä etsivä LASB. Mikäli hirvipaidat saavat pelin oikeille uomille ja tolkkua tekemiseen, tasoeroa pitäisi olla, mutta LASB on erittäin yllätysvalmis joukkue.

Pääkallo.fi:n maaliarvio: LASB 3,4,5-Happee 6,7,8
Peliaika ja -paikka: la 1.10. klo 17, Lahden Suurhalli

Veikkauksen Tulosvetoon >

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Pääkallo huom
30/09/2016
Heetkinen, eikös FBC Turku lähetä jälleen pelistä kuvaa, listasta lihavointiin? :)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.