Liigat

Video: Upea laukaus tasoitti trillerin – näyttävä viimeistely ratkaisi voiton

30.10.
2016
3 Kommenttia
1
Liigat
Kuva: Juha Käenmäki

Kuva: Juha Käenmäki

Miesten Salibandyliigan lauantainen kärkikamppailu oli loppuun asti tasainen. Seinäjoen Peliveljet esitti huikean nousun, mutta EräViikingit oli maalin verran parempi 7-8-loppulukemin.

Viime kaudella SPV esitti kotonaan uskomattoman nousun Tapanilan Erää vastaan, ja silloin joukkueen tehomiehenä hääri Ville Kuusela. SPV-kapteeni oli lauantaina jälleen nostamassa joukkuettaan voiton syrjään kiinni, kun hän tasoitti kamppailun 7-7:ään upealla kaukolaukauksella. SPV nousi neljän maalin takaa tasoihin.

Trillerin voittomaali syntyi ajassa 55.10. Tommi Aron erinomainen syöttö löysi takatolpalta Jani Kukkolan, joka nosti pallon ylänurkkaan.

Kuusela (3+0) ja Kukkola (2+1) olivat joukkueidensa tehokkaimmat lauantai-iltana. Liigaa johtava EräViikingit karkasi voiton myötä neljän pisteen päähän SPV:stä ja kaksi ottelua vähemmän pelanneesta Classicista.

Ottelutilastot
Juha Käenmäen kuvagalleria ottelusta

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
kuoma
30/10/2016
Ai että oli kyllä hieno toi Sami Kosken pelisilmä, kun väistää Kukkolan kontaktin YV:llä nurkassa ja pistää kuulan liikkeelle.
S7
31/10/2016
"Älä Kukkola itke siellä". No se pahiten itkee joka viimeisenä itkee ;-). Tv-viihteen arvoinen matsi, näitä lisää!!
Kukkis #1
31/10/2016
Olihan se hyvä että se oli Kukkis joka hiljens Seinäjoen... Älä Kohonen itke siellä :D

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.