Liigat

Video: Näin syntyi tämän syksyn tehopelaajan kolmas perättäinen hattutemppu

29.10.
2016
0 Kommenttia
2
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Nokian KrP:n vahva kotivire jatkui torstai-iltana miesten Salibandyliigassa. KrP kaatoi kotonaan Raholassa Turun Palloseuran maalein 6-4. Illan juhlittu sankari oli jälleen pistepörssin kärkinimi Henri Johansson.

Ottelun ratkaisuksi muodostui kolmas erä ja kotijoukkueen saamat ylivoimat. Johansson käytti tylysti tilan hyödykseen ja laukoi pallon Pyry Luukkosen vartioiman TPS-maalin ylänurkkaan. Neljä (3+1) tehopistettä iskenyt Johansson pääsi vielä viimeistelemään hattutemppunsa tyhjään maaliin. Hattutemppu oli hänelle jo kolmas perättäinen.

Nokian KrP on torstain täyden pistepotin myötä kahden ottelun voittoputkessa. Johanssonin kentässä sentterinä pelannut Joni Henttonen kirjautti tehopisteet 1+3. Johansson on myös koko liigan pistepörssin kärjessä tehoin 17+8=25. TPS:n tehokkain oli kaksi maalia iskenyt Sami Saarinen.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.