Ulkomaat

Video: Tämä tukistus kuumensi tunteita Ruotsin liigan huippuottelussa

27.10.
2016
8 Kommenttia
2
Ulkomaat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Ruotsin Superliigaa johtava Falun isännöi keskiviikkona hallitsevaa Ruotsin mestaria Storvretaa. Vaikka hallitseva mestari johti parhaimmillaan 1-3, niin kovassa vireessä oleva kotijoukkue vei voiton maalein 7-4.

Ottelun voittomaalista vastasi kolmannen erän alussa osunut Casper Backby. Kotijoukkueen teholinko oli 0+3 taiteillut Emil Johansson. Hurjassa vireessä oleva Alexander Galante Carlström naulasi kaksi maalia. Maaliruisku on iskenyt yhdeksässä ottelussa pisteet 26+9=35. Laituri johtaa Ruotsin liigan pistepörssiä seitsemän pisteen erotuksella Johanssoniin nähden, vaikka on pelannut yhden pelin vähemmän. Adam Fernqvist keräsi tililleen kaksi maalisyöttöä.

Lokakuussa Champions Cupin voittoa juhlinut Storvreta kärsi jo kauden neljännen tappionsa, ja on tällä hetkellä seitsemäntenä. Ottelun maalikooste löytyy artikkelin lopusta.

Ottelun lopussa nähtiin myös otsikossa mainittu tilanne, josta Storvretan Jimmie Petterssonille tuomittiin viiden minuutin rangaistus. Petterson repi tilanteessa ottelun voittomaalin tehnyttä Backbya hiuksista. Tilanteen voit katsella oheiselta videolta.

Torikokous:

Maalikooste:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Fiilistelijä
27/10/2016
Video ei herättänyt kuin kaksi asiaa mieleen, suomessa tilanteesta saisi varmaan 6peliä pelikieltoa, ruotsissa ei varmaan edes yhtä... toiseksi onpa hieno tunnelma ruotsin peleissä, sarjapelissä enemmän fiilistä kun suomen superfinaalissa :D (tiedän koska paikalla olin)
S7
27/10/2016
Sinänsä yllättävää, että muualla parempi fiilis. Suomalainen katsoja on tunnetusti selvinpäin hyvin äänekäs.
Jymy
27/10/2016
Taas voidaan todeta että ruotsissa pelaa miehet, täällä lähinnä pojat.
Jimi
27/10/2016
Jymy, onks susta miehekästä repii hiuksista?:D
JiiK
27/10/2016
Tulipa mieleen MM-finaali 2006 ja Peik Salminen. Jumalauta että silloin otti päähän.
Tukistaja
27/10/2016
Nimenomaan tuli MM-96 tukistus mieleen. Otti kirjaimellisesti tukkaan faniakin. Peik Salmisen tähtihetki on videona täällä: http://yle.fi/aihe/artikkeli/2008/12/10/salibandyn-mm-finaalista-2006-tuli-jannitysnaytelma
kuoma
27/10/2016
Hahahhaha olin jo unohtanut tämän spektaakkelin. xDD
Jöö
27/10/2016
Kannatti ottaa tukasta kiinni ja jatkoajalla jäähy

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.