Liigat

Video: Jymy-yllätys – näin liigan jumbojoukkueeksi ennakoitu kaatoi viime kevään finalistin

14.11.
2016
7 Kommenttia
2
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Esport Oilers ja SalBa kohtasivat perjantaina miesten Salibandyliigan merkeissä Espoon Tapiolassa. SalBa vei lopulta vieraspisteet loppuluvuin 6-8.

Ensimmäiselle erätauolle mentiin lukemissa 2-3. Toinen periodi oli myös sangen tasainen, ja viimeiselle kaksikymppiselle lähdettiin lukemista 5-6. Oilers tuli tasoihin erän alussa, mutta SalBa naulasi kaksi osumaa ottelun viimeisellä kaksikymppisellä, ja nappasi kauden toisen vierasvoittonsa.

Vieraiden tehopelaaja oli 2+1 iskenyt Jani Lehtoniemi. Kauden henkilökohtaisen pistesaldonsa avannut Oilersin Risto Töllikkö onnistui samoin pistelukemin.

SalBa saalisti jo kauden toisen vierasvoittonsa, kun taas kahdella edellisellä kaudella se voitti ainoastaan yhden ottelun vieraissa. Useissa kausiennakoissa suoraksi putoajaksi arvioitu raumalaisryhmä on nyt yhdeksäntenä. Ailahtelevasti esiintynyt Oilers on hävinnyt kaksi ottelu putkeen, ja majailee viidentenä.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Yhhyhyy yhyhyy
14/11/2016
Kyllä espoosta on saatava maajoukkueeseen ainakin yksi kentällinen. Miksi meitä aina vähätellään? Kyllä maajoukkuemiehilläkin voi salballe hävitä. Ja ruotsinki voittaa ihan pystyyn.
Espoo
14/11/2016
YHH... Kiteytti hyvin, katsotaan MM-kisojen jälkeen kuka itkee ja keväällä kuka juhlii.
Nyt pitäis alkaa jalka liikkumaan
14/11/2016
Mihinkä on kadonnut oilersin viime vuoden ilme?
Joo joo
14/11/2016
Yrittäkää mestarikandidaatit ja "oikeat" majumiehet saada edes maalisuhde plussan puolelle. Hävettää oikeesti toi hehkutus:-D
Tower
14/11/2016
Onpa muuten koirilta ehkä about kauden komein maali tossa koosteella!
S7
15/11/2016
Hudelta hyvää settiä. Ei tosiaan näytä puolustaminen kiinnostaa. 4vs1 tilanne paras, siinnä mege ja ili "hienon" näennäisesti kamppailee, ei todellakaan uskois, että treeneissä painotettu kamppailupelaamista. Jätkien itsestään liikaa luulemisesta myös valmentaja usein puhunut, lienee totta...
Kyllä
15/11/2016
Liigapelissä pitäisi olla aina 100% lasissa ja tunnetta pelissä. Ei muuten ikinä saada salibandylle enempää katsojia.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.