Divarit

Video: Täystyrmäys! Josba-vahdille nollapeli murskavoitossa

22.11.
2016
0 Kommenttia
2
Divarit
Josba kyykytti "sinikettuja" oikein olan takaa. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Josba kyykytti ”sinikettuja” oikein olan takaa. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Josba haki salibandyn miesten Divarissa todella kovan voiton sunnuntaina, sillä kovana kotijoukkueena tunnettu Blue Fox nöyrtyi Tähtihallissa lukemin 8-0.

Avauserän jälkeen lukemat olivat jo 4-0 joensuulaisille. Toisessa erässä oli tasaisempaa ja Josba onnistui vain kertaalleen maalinteossa. Kolmannessa erässä punanutut kaunistelivat lukemat kahdeksan maalin tyrmäävään voittoon.

Josban tehonyrkkinä toimi heidän ykköskenttänsä ja etenkin 3+1 -tehot nakutellut Aleksi Ahokas, sekä 2+1 -pistein onnistunut Eetu Sorvali. Maalilla Jesse Huurrekorpi pelasi salibandymaalivahdille harvinaisen nollapelin torjuen kaikkiaan 23 laukausta.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.