Liigat

Video: Suomela iski liigauransa avausmaalin rankkarista – jäi ottelun voitto-osumaksi

23.01.
2017
1 Kommentti
1
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

OLS ja Koovee mittasivat toisiaan lauantaina Oulussa. Kotijoukkue vei ottelusta lopulta voiton lukemin 8-7.

Ottelun voittomaaliksi jäi Antti Suomelan kolmannen erän alussa rankkarista iskemä osuma, joka johdatti OLS:n jo 8-3-johtoon. Pelurin liigauran avausmaalin näet videolta kohdasta 3.30. Koovee kiri ottelussa vielä maalin päähän, mutta ei saavuttanut oululaisia.

OLS:n Tatu Kiipeli maalasi kahdesti. Koovee-leirin tehokkain oli 2+2 tehtaillut Samu Saari. Arvid Vonk pysäytti 34 kutia. Oululaisjoukkue katkaisi voitolla viiden pelin voitottoman putken ja on yhdeksäntenä. Kooveen kausi on ollut hankala ja joukkue on edelleen sarjataulukon toiseksi viimeisenä.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Arto
24/01/2017
On tuo Suonela kova!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.