Liigat

EräViikingit etevämpi maalikarkeloissa – Kailiala iski pisteet 4+1

08.02.
2017
0 Kommenttia
3
Liigat

Miko Kailiala (kesk.) oli vireessä Indiansia vastaan. Kuva: Mika Hilska

EräViikingit takoi Salibandyliigassa toisen kerran peräkkäin taululle kaksinumeroiset lukemat kun Westend Indians kaatui kotonaan Espoon Otahallissa 13-7. Sarjakakkonen nousi kolmen pisteen päähän yhden ottelun enemmän pelanneesta kärki Classicista.

Paikkaansa play off -viivan aurinkoisella puolella puolustava Westend Indians käväisi avauserässä kahdesti johdossa ennen kuin EräViikingit rutisti edelle ja alkoi kasvattaa etumatkaansa. Ensimmäisellä tauolla vieraat johtivat 4-3 ja toisella 9-6.

Miko Kailiala ahnehti nimiinsä EräViikinkien maaleista neljä ja päälle vielä yhden syöttöpisteen. Kevin Söderlingille merkittiin 2+1 ja Jani Kukkolalle 1+2. Isäntien seitsemän maalia jakautuivat seitsemälle eri pelaajalle.
Ottelutilastot

Salibandyliiga jatkuu torstaina Hämeenlinnassa ja Tampereella

Teksti: Salibandyliiton tiedote

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.