Liigat

Indians-kapteeni perjantain koitoksesta: ”Tavoitteenamme on pelata kauden paras matsimme”

16.02.
2017
5 Kommenttia
0
Liigat

Valtteri Kainulainen odottaa innolla perjantain LASB-ottelua. Kuva: Juhani Järvenpää

Espoolainen Westend Indians pelaa perjantai-iltana elintärkeistä pisteistä, kun Heimon vieraaksi saapuu LASB. Joukkue löytyy sarjataulukosta pisteen päästä viimeisestä playoff-sijoituksesta. Kymmenen ottelun pisteputkessa viilettävä Heimokapteeni Valtteri Kainulainen uhkuu taistelutahtoa perjantain ottelun alla.

– Meidän tavoitteenamme on pelata kauden paras matsimme. Paljon jengiä on tulossa paikan päälle katsomaan, joten nyt olisi osuva sauma pelata aivan megapeli.

Edellinen kohtaaminen Heimon ja LASB:n välillä päättyi espoolaisten vierasvoittoon Lahden suurhallissa maalein 3-4. Heimon päävalmentaja Stefan Korhosen mukaan saumoja oli tuolloin suurempiinkin lukemiin.

– Ekassa pelissä hallitsimme pallollista peliä ja meillä oli enemmän maalipaikkoja, mutta emme saaneet palloa maaliin. Perjantaina pyrimme samanlaiseen pallonhallintaan ja hyödyntämään paikat tehokkaammin. LASB on kuitenkin taitava ja aktiivinen porukka, joten tulossa on varmasti tiukka peli.

Heimon taivalta playoffeihin mutkisti edellisessä ottelussa kärsitty tappio Steelersiä vastaan. Teräsmiehet nousivat voitolla mukaan playoff-kamppailuun pisteen päähän espoolaisista. Kainulaisen mukaan tappio ei ole kuitenkaan lannistanut joukkuetta.

– Nöyrin mielin ollaan puettu likaiset työhaalarit takaisin ylle. Me pystymme pelaamaan huomattavasti paremmin kuin viime ottelussa ja paljon on jäänyt hampaankoloon vikoihin peleihin mentäessä. Halua ja nälkää näyttää sitä tiikerinsilmää löytyy, joten nyt lähdetään tekemään maaleja eikä kisuttelemaan.

Espoolaisilla on jäljellä runkosarjassa kuusi ottelua, joista kaksi pelataan kotiareenalla Otahallissa. Kotiyleisön edessä pelaaminen ratkaisupeleissä onkin juuri se sytytyspala, jota Heimo kaipaa.

– Sillä on äärimmäisen iso merkitys siellä, kun rummut pärisee ja kenttä on aivan kiinni katsomossa. Yleisön äänet ja kannatushuudot kuuluvat meille pelaajille tosi hyvin, vaikka pelataan isossa hallissa. Ja onhan se on ihanaa pelata, kun katsomossa on monta sataa henkilöä tsemppaamassa. Tuollaisten juttujen takia tämä lajikin on niin siistiä, kun saa tilaisuuden näyttää osaamistaan kotijoukkojen edessä, Kainulainen hehkuttaa.

Westend Indians–LASB
PE 17.2.2017 | klo 18:30 | Otahalli

Yle TV 2 näyttää ottelun klo 18.30 alkaen.

Teksti: Mikko Matikka, Indiansin tiedotus

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Jonninmoinen friikki
16/02/2017
Pienellä ringillä kun Inkkarit mennyt niin aika nopiaan on scoutattu pelitapa ja Yv.
Ilmeisesti ei oikein ole vaihtoehto b tai c eli liian hyvän alun jälkeen menty lähes samoille ketjuilla...
Jonninmoinen friikki
16/02/2017
...toivottavasti Inkkarit pääsevät pleijareihin ja yllättävät alkukauden tyyliin.
Junnu#8
16/02/2017
Veikkaan että Lasbin Kainulaiset. Taikovat huomenna voiton Lasbille.
S7
16/02/2017
Paljon riippuu pelaako mikke, ilman tulee taas kuonoon. No vaikka pelais, niin inkkarit voittais vaan vähemmän ja nousevat viivan yläpuolelle
EI TARTTE NOUSTA
16/02/2017
Indians A:lla ISO mahdollisuus voittaa mestaruus tänä vuonna! Panostus sinne! Siellä pelaa 8 PakVin Golden 96- synt jengistä ja viimeinen mahdollisuus ottaa (taas) kultaa! Äijjillä ei valitettavasti mitään saumaa, joten.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.