Divarit

Vahvavireinen Josba juhlisti ystävänpäivää derbyvoitolla

14.02.
2017
1 Kommentti
0
Divarit

Voitto NST:stä nosti punapaitaisen Josban seitsemänneksi. Arkistokuva: Markku Taurama

Ystävänpäivänä pelattiin yksi ottelu salibandyn pääsarjoissa, kun Joensuun Josba isännöi Lappeenrannan NST:tä miesten Divarissa. Karjalan paikallisottelu päättyi lopulta kotijoukkueen selvänumeroiseen 6–1-voittoon.

Joensuulaisilta maalinteossa kunnostautuivat kaksi ensimmäistä kentällistä, ja neljä pelaajaa ylsi kahteen tehopisteeseen.

NST:n illan ensimmäinen ja ainoa maali syntyi puolen tunnin kohdalla. Vieraiden Juuso Kekin maali kavensi tilanteen 3–1:een.

Ratkaiseva ero syntyi kolmannessa erässä, kun Josba lisäsi johtoaan Juuso Lehtiniemen ylivoimamaalilla. Jesse Huurrekorvelle merkittiin pöytäkirjaan 25 torjuntaa ja lisäksi vielä yksi syöttöpiste.

Josba nousi voitolla seitsemännelle sijalle sarjataulukossa, ja joukkue on voittanut viimeisestä kuudesta ottelusta viisi. Ilman pisteitä Joensuusta kotiin palannut NST jatkaa toiseksi viimeisenä.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Joen Suu
14/02/2017
Huurrekorpi Divarin paras veska!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.