Divarit

Video: Divarin pörssikärki pelasti Karhuille pisteen 48 sekuntia ennen päätössummeria

07.02.
2017
4 Kommenttia
1
Divarit

Karhut onnistui kampemaan itsensä tasoihin kotikentällä. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Porin Karhut ja Limingan Niittomiehet kohtasivat Miesten Divarissa Porin Urheilutalolla. Ottelu päättyi 6-6 -pistejakoon.

Porilaiset ottivat alussa kuskin paikan, mutta sen jälkeen johtoasemaan siirtyi LNM. Lopussa Karhut onnistui jälleen pusertamaan pelin tasoihin. Karhujen pelistä on eritoten nostettava esille ylivoima, sillä vieraat ottivat neljä kahden minuutin rangaistusta ja isännät rankaisivat niistä kolmesti. Viimeinen osuma syntyi niin ikään miesylivoimalla, ilman maalivahtia. Toki myös LNM iski maalin ainoalla ylivoimamahdollisuudellaan.

Ottelun tehokkain ja isäntien sankari oli 48 sekuntia ennen loppua pelin tasoihin ampunut Benjamin Lepola, joka nakutteli pisteet 2+2. Lepola johtaa Divarin pistepörssiä lukemin 30+28=58. Limingan ykköspyssy oli 2+1 -tehoin operoinut Otso Tornberg.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
KGP
07/02/2017
Taisi Lähdesmäki pelastaa pisteen Karhuille. Tai no, toisella katselukerralla en enää sanokaan juuta enkä jaata. Äärimmäisen tiukka tilanne.
mörri-möykky
07/02/2017
kyllä tästä lajista menee maku,kun noi säännöt ei ole sama molemille. Hauskaa kevättä odotellessa.
Takapiru
07/02/2017
No heti tuomari levittää kätensä. Ja oli hyvin ainakin sijoittunut. Oikea päätös.
KGP2
08/02/2017
Totta kai Lähdesmäki levittää kädet heti,ois muuten karannut piste. Näin yksinkertaista se on.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.