Ulkomaat

Video: Ruotsalainen maalitykki ohitti 400 maalin rajapyykin – tällä kaudella 52 rysää 24 ottelussa

11.02.
2017
1 Kommentti
1
Ulkomaat

Alexander Galante Carlström rikkoi merkittävän rajapyykin Ruotsin Superliigassa. Arkistokuva: IFF

Kovana maaliseppona tunnettu Falunin Alexander Galante Carlström ohitti viikolla merkittävän merkkipaalun Ruotsin Superliigassa tykittäessään neljä osumaa Team Thorengruppenin verkkoon.

Galanten toinen osuma oli miehen 400. maali (runkosarja+pudotuspelit) Ruotsin korkeimmalla sarjatasolla. Maaleja on nyt kasassa kaikkiaan 402. Rajapyykin ylityksessä on onnistunut tähän mennessä ainoastaan kolme pelaajaa. Nämä ovat suomalainen Hannes Öhman, sekä ruotsalaiset Magnus Svensson ja Niklas Jihde.

Falun johtaa tällä hetkellä Ruotsin Superliigaa ja Galante Carlström on ollut umpitulessa läpi kauden. Laituri on pelannut 24 ottelua ja iskenyt näissä tehot 52+17=69, jonka myötä hän johtaa sarjan pistepörssiä 17 pisteen erolla seuraavaan pelaajaan.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
#51
11/02/2017
tällä hetkellä Gala on maailman numero 1

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.