Video: Kooveen viime hetken voittomaali syntyi kuin varkain

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Kuva: Kuvakaappaus videosta

EräViikingit ja Tampereen Koovee mittasivat toisiaan keskiviikkona miesten Salibandyliigan päätöskierroksella. Koovee nappasi yllätysvoiton kaatamalla sarjakärjen Tommi Aholan viimeisen minuutin osumalla.

Ahola onnistui pelissä pistein 1+1. Ratkaisumaali syntyi Kooveen puolustuspään vapaalyönnin seurauksena. Vieraiden tehokkain pelaaja oli 1+2 naulannut Perttu Koljonen. EräViikinkien tehopelaaja oli 1+2 nakutellut Kevin Söderling.

Kooveen voitto ja SalBan tappio tarkoitti sitä, että tamperelaisjoukkue nähdään Salibandyliigassa ensi kaudellakin. EräViikinkien tappion ja Classicin voiton myötä runkosarjan voitto luiskahti Tampereelle.

Ottelutilastot

13 comments

  1. Ai että. Hienoin tunne mitä ikinä kokenut salibandyn parissa. Kiitos Koovee.

  2. Se on kiva jos tossa oli hienoin tunne, toisilla on jopa mitaleita lajista. Nekin on hienoja hetkiä. Syökää puuroa ja näkkileipää.

  3. Komppaan VK:ta. Melkoisen suppeat taitaa olla salibandy kokemukset mikäli eilinen oli ”hienoin kokemus salibandyssa”. Tosiaan hieno voitto, mutta ei tuolla päin olla taidettu paljon mitaleilla liikaa juhlia tämän kommentin perusteella 😀

  4. Ymmärtääkseni Ervillä ei ole vielä yhtään mitalia miesten salibandyliigasta ja tolla näytöllä ei ole tämän kauden jälkeenkään. Pullistelijoita kyllä tosta jengistä löytyy. Nyt alkaa kovat pelit ja enää ei pelkkä pullistelu riitä. Toivottavasti muutama kulkuri eksyy lisää halliin niin ei näytä niin tyhjältä ja säälittävältä.

  5. Tuskaisen kauden jälkeen voitto tuollaisessa paikassa ja karsintojen välttäminen. Kyllä. Se ilo ja se tunne oli jotain ennenkokematonta. Anteeksi teille siitä, jos tuostakin osattiin nauttia. Tuskin on keneltäkään teiltä pois tuo ilo?

  6. Jatkoa edelliseen. Etenkin kun tälläinen 10 joukkueen liigaan kuulumaton rupusakki kävi voittamassa suuren ja mahtavan vieden samalla runkosarjavoiton. Ymmärrän että ahdistaa. #tasoerot

  7. Onnittelut Kooveelle voitosta ja sarjapaikan säilyttämisestä.

  8. Hieno voitto Kooveelta pahassa paikassa. Lupaava ryhmä saatetaan nähdä jo ens vuonna pleijareissa. Mutta, kertoo kyllä kulttuurieroista naapurin kanssa kun juhlitaan karsimisen välttämistä kuin sm-kultaa. Kooveessa olisi tarvetta reippaalle tuuletukselle sekä toimistolla että joukkueessa. Nykysellään välittyy ulospäin kuva että kivahan tässä harrastella ilman korkeita tavotteita. Gunnersin aikoina väännettiin Classicin kanssa tasapuolisesti niin liigassa kuin junnuissakin, mutta Peltolan johdolla on kyllä tehty kauhea ero organisaatioitten välille.

  9. Edelliselle; totta kai karsintojen välttämistä on syytä juhlia, jos karsinnat olisi ollut joukkueen ja koko kauden katastrofi! Minusta kohtalaisen heikolle kaudelle hieno päätös.

    Mitähän mahdat tarkoittaa tuulettamisella joukkueessa ja toimistolla? Joukkue on nuori ja tekee kovasti töitä, oikeaan suuntaan varmasti mennään koko ajan. En jaksa uskoa, että vain harrastelevat, kyllä niitä hommia tehdään. Tulokset ei vain näy heti, johan sen kohtalaisen vahva loppukausikin näytti.

  10. Onnittelut KVeen äijille hienosta ja täysin ansaitusta voitosta.
    Kausi ei varmaan lähtennyt toivotulla tavalla käyntiin, mutta teidän nuori ryhmä kasvoi loppukautta kohti huimasti ja olisi ansainnut enenmän. Mielenkiinnola odotan jo seuraavaa kautta.Uusi ”kotiluola” valmistuu ja tuo varmasti uutta energiaa treenaamiseen, monelle teistä jäi varmasti nälkää ja tuntui siltä että kausi loppu liian aikaisin.Veikkaan että seuraava kausi on parempi ja KVee nähdään pleijareissa.Ei muuta kui päätä ylös ja uutta kohti.
    Kiitos KV M1

  11. Koovee pelasi tosi taistelevasti ja itsevarmasti. Valmentajille täytyy nostaa hattua joukkueen upeasta motivaatiosta ja positiivisesta fiiliksestä. Hyvin myös valmennettu?