Liigat

Video: Kooveen viime hetken voittomaali syntyi kuin varkain

09.03.
2017
13 Kommenttia
2
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

EräViikingit ja Tampereen Koovee mittasivat toisiaan keskiviikkona miesten Salibandyliigan päätöskierroksella. Koovee nappasi yllätysvoiton kaatamalla sarjakärjen Tommi Aholan viimeisen minuutin osumalla.

Ahola onnistui pelissä pistein 1+1. Ratkaisumaali syntyi Kooveen puolustuspään vapaalyönnin seurauksena. Vieraiden tehokkain pelaaja oli 1+2 naulannut Perttu Koljonen. EräViikinkien tehopelaaja oli 1+2 nakutellut Kevin Söderling.

Kooveen voitto ja SalBan tappio tarkoitti sitä, että tamperelaisjoukkue nähdään Salibandyliigassa ensi kaudellakin. EräViikinkien tappion ja Classicin voiton myötä runkosarjan voitto luiskahti Tampereelle.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
KV
09/03/2017
Ai että. Hienoin tunne mitä ikinä kokenut salibandyn parissa. Kiitos Koovee.
#Heimo#
09/03/2017
Kiva jos altavastaajan pystyy voittamaan.
VK
09/03/2017
Se on kiva jos tossa oli hienoin tunne, toisilla on jopa mitaleita lajista. Nekin on hienoja hetkiä. Syökää puuroa ja näkkileipää.
#Heimo#
09/03/2017
Sori kirjoitusvirhe. Siis jos altavastaaja voittaa.
Kulkuri
09/03/2017
Komppaan VK:ta. Melkoisen suppeat taitaa olla salibandy kokemukset mikäli eilinen oli "hienoin kokemus salibandyssa". Tosiaan hieno voitto, mutta ei tuolla päin olla taidettu paljon mitaleilla liikaa juhlia tämän kommentin perusteella :D
Kulkurille
09/03/2017
Ymmärtääkseni Ervillä ei ole vielä yhtään mitalia miesten salibandyliigasta ja tolla näytöllä ei ole tämän kauden jälkeenkään. Pullistelijoita kyllä tosta jengistä löytyy. Nyt alkaa kovat pelit ja enää ei pelkkä pullistelu riitä. Toivottavasti muutama kulkuri eksyy lisää halliin niin ei näytä niin tyhjältä ja säälittävältä.
KV
09/03/2017
Tuskaisen kauden jälkeen voitto tuollaisessa paikassa ja karsintojen välttäminen. Kyllä. Se ilo ja se tunne oli jotain ennenkokematonta. Anteeksi teille siitä, jos tuostakin osattiin nauttia. Tuskin on keneltäkään teiltä pois tuo ilo?
KV
09/03/2017
Jatkoa edelliseen. Etenkin kun tälläinen 10 joukkueen liigaan kuulumaton rupusakki kävi voittamassa suuren ja mahtavan vieden samalla runkosarjavoiton. Ymmärrän että ahdistaa. #tasoerot
Jonninmoinen friikki
10/03/2017
Onnittelut Kooveelle voitosta ja sarjapaikan säilyttämisestä.
Mielipiteilijä
10/03/2017
Hieno voitto Kooveelta pahassa paikassa. Lupaava ryhmä saatetaan nähdä jo ens vuonna pleijareissa. Mutta, kertoo kyllä kulttuurieroista naapurin kanssa kun juhlitaan karsimisen välttämistä kuin sm-kultaa. Kooveessa olisi tarvetta reippaalle tuuletukselle sekä toimistolla että joukkueessa. Nykysellään välittyy ulospäin kuva että kivahan tässä harrastella ilman korkeita tavotteita. Gunnersin aikoina väännettiin Classicin kanssa tasapuolisesti niin liigassa kuin junnuissakin, mutta Peltolan johdolla on kyllä tehty kauhea ero organisaatioitten välille.
Kooveelainen
10/03/2017
Edelliselle; totta kai karsintojen välttämistä on syytä juhlia, jos karsinnat olisi ollut joukkueen ja koko kauden katastrofi! Minusta kohtalaisen heikolle kaudelle hieno päätös.

Mitähän mahdat tarkoittaa tuulettamisella joukkueessa ja toimistolla? Joukkue on nuori ja tekee kovasti töitä, oikeaan suuntaan varmasti mennään koko ajan. En jaksa uskoa, että vain harrastelevat, kyllä niitä hommia tehdään. Tulokset ei vain näy heti, johan sen kohtalaisen vahva loppukausikin näytti.
R28
11/03/2017
Onnittelut KVeen äijille hienosta ja täysin ansaitusta voitosta.
Kausi ei varmaan lähtennyt toivotulla tavalla käyntiin, mutta teidän nuori ryhmä kasvoi loppukautta kohti huimasti ja olisi ansainnut enenmän. Mielenkiinnola odotan jo seuraavaa kautta.Uusi "kotiluola" valmistuu ja tuo varmasti uutta energiaa treenaamiseen, monelle teistä jäi varmasti nälkää ja tuntui siltä että kausi loppu liian aikaisin.Veikkaan että seuraava kausi on parempi ja KVee nähdään pleijareissa.Ei muuta kui päätä ylös ja uutta kohti.
Kiitos KV M1
Upea nousu
14/03/2017
Koovee pelasi tosi taistelevasti ja itsevarmasti. Valmentajille täytyy nostaa hattua joukkueen upeasta motivaatiosta ja positiivisesta fiiliksestä. Hyvin myös valmennettu?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.