Video: Pistepörssin voittanut Johansson päätti runkosarjan tehoiltaan Raumalla – SalBa tylysti karsintaan

VIimeisillä kierroksilla kovaan nousuun päässyt SalBa karsii liigapaikastaan. Kuva: Elmeri Elo

VIimeisillä kierroksilla kovaan nousuun päässyt SalBa karsii liigapaikastaan. Kuva: Elmeri Elo

Miesten Salibandyliigan runkosarjan päätöskierroksella Nokian KrP haki täydet pisteet Rauman SalBan vieraana. 5–9-vierasvoittoon päättynyt ottelu sysäsi samalla SalBan liigakarsintoihin LASBia vastaan.

Keskiviikkoillan tehomies oli jälleen kerran Henri Johansson, joka varmisti samalla runkosarjan pistepörssin voiton. Johansson iski SalBaa vastaan 2+2-tehot, ja kaiken kaikkiaan hyökkääjä saldosi tällä kaudella pisteet 52+21=73.

Kaksi ensimmäistä erää olivat tasaisia, mutta kolmannessa KrP meni menojaan. Samaan aikaan Vantaalla pelatussa ottelussa Kooveen voitto EräViikingeistä tiputti SalBan playout-sijoille.

Nokian KrP jatkaa kauttaan puolivälierissä.

Ottelutilastot

7 comments

  1. Onneksi olkoon Henkalle pistepörssin voitosta ja maalipörssin voitosta! Nyt kaikkien aikojen tilastossa jaetulla kärkipaikalla!
    Krp:n kausi ollut vuoristorataa, huippusuorittamista kautta linjan koko ottelun ja vastapäässä koko ottelun kestänyt jäätyminen ja passiivisuus. Tuli playoffeissa vastaan kuka tahansa niin Krp on paikkansa heidän vastustajanaan ansainnut.

  2. tuollainen mies ei mahtunut maajoukkueeseen? Arvostan Johanssonia, koska ei ole valinnut mitään suurseuraa vaan pelannut uskollisesti Nokialla.

  3. @MITEN: Tästä on keskusteltu täällä aikaisemminkin. Mies on männä vuosina kussut maajoukkuetouhun osalta omiin muroihinsa. Toki lapsellista on se, että vanhoja muistellaan eikä huomioida kaverin huimaa nykykuntoa.
    Nokialla on mukava olla, kun ei vissiin tarvi paljon pelaamisen lisäks muuta tehdä. Money talks and shit walks -tyyppinen ratkaisu.

  4. Kyseinen aihe onkin hyvä esimerkki siitä, kuinka tietämättömät ovat ensimmäisten joukossa esittämässä totuuksia. Kenen muroihin on väärät nesteet aikanaan kaadettu, on mitä luultavimmin vain asianomaisten tiedossa. Ja hyvä niin.
    Ja toinen kannanottosi ilmentääkin hyvin sitä, miksi salibandyammattilaisia on vielä kovin vähän. Arvostus tuntuu olevan huipussaan pelaamisella elannon hankkimista kohtaan. Puhumattakaan siitä, onko se edes koko totuus.

    On myös ikävää, että tässä (kylläkin ansaitussa) hypetyksessä unohdetaan, että Krp:llä on muitakin varsin kelpo taitureita, puhumattakaan maalissa huhkivista. Vaikka Krp:n menestys vahvasti tuntuu kulkevan käsi kädessä H. Johanssonin menestyksen kanssa, ei mies yksin joukkuetta pleijareihin ole vienyt.

  5. En ymmärrä sitä että jos kieltäytyi joskus majusta miksei voisi nyt olla mukana 😀 Ei esim jääkiekossakaan jätetä pelimiehiä pois jos ovat joskus kieltäytyneet…

  6. Joskus männävuosina ollut loukkaantumisia joiden takia kieltäytynyt. Ja kerran tais kieltäytyä kettusen aikana kun ei tarjottu rooli maistunut. Oikeiden kavereiden kanssa samassa kentässä maailman parhaimmistoa maalintekijänä. Ja taitaa se pelaamisen lisäksi joitain kerhoja vedellä tms.

  7. Kovia hyökkääjiä Suomesta löytyy, kun herraa ei nähdä maajoukkueessa. Maajoukkue lienee pienen piirin joukkue. Ja niinhän se onkin. Uusi koutsi ei tuo siihen muutosta.