Liigat

Pahasta polvivammasta toipunut tehohyökkääjä jatkaa Oulussa – ”Tärkein tavoite on päästä parempaan kuntoon”

01.04.
2017
1 Kommentti
0
Liigat

Polvivammasta kuntoutunut OLS:n Valtteri Parviainen (oik.) palasi kentille Nokian KrP:tä vastaan tällä kaudella.

Laitahyökkääjä Valtteri Parviainen ja Oulun Luistinseura ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Aiemmilla kausilla OLS:n tärkeimpiin pelaajiin kuuluneen Parviaisen, 22, kuluvan kauden pilasi lähes kokonaan ikävä polvivamma.

OLS-kasvatti pääsi viime kesänä edustamaan Suomea opiskelijoiden MM-kisoihin Portugaliin. Turnaus päättyi kuitenkin Espanjaa vastaan pelattuun otteluun, jossa Parviainen loukkasi polvensa.

Loukkaantuminen piti nuoren miehen sivussa runkosarjan toiseksi viimeiselle kierrokselle asti. Nyt Parviainen haluaa treenata itsensä kuntoon tulevaa kautta varten.

– Hyvä fiilis sopimuksesta. Saatiin seuran kanssa yhteistyössä hyvin asiat kuntoon opiskelujen ohelle.

– Fyysisesti ollaan menossa koko ajan parempaan päin ja nyt on hyvin aikaa saada kaikki paikat kuntoon ennen kauden alkua. Ristisideloukkaantumiset tuovat itsensä lisäksi paljon muutakin tullessaan, kuten pienten tukilihasten heikkenemisen ja nyt onkin hyvä ajankohta keskittyä saamaan ne huippukuntoon ennen kesärytkettä, jotta tulevilta vaivoilta säästytään. Tärkein tavoite onnistumisien ohella on päästä parempaan kuntoon kuin aikaisemmin uralla, Parviainen kommentoi OLS:n sivuilla.

Parviainen on tahkonut miesten Salibandyliigan runkosarjassa 87 ottelua, joissa hän on iskenyt tehopisteet 82+41=123.

Uutinen OLS:n sivuilla

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
iSag
02/04/2017
Miksi Parviaisella on nuin pienet sortsit?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.