Ulkomaat

Video: Youtube-tähti taiteilee – rankkarikisa silmät sidottuina

27.06.
2017
0 Kommenttia
4
Ulkomaat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Kanadan miesten salibandymaajoukkuetta edustava Brandon ”Pavel” Barber julkaisi viime viikolla Youtube-tilillään videon, jossa hän ampuu rankkareita silmät sidottuna. Maalissa häärii jääkiekkovahti Kane Van Gate, jolla on myös side silmillään.

Kilpailu väännetään paras kymmenestä -tyylillä ja voittajan on vietävä kilpailu kahden maalin erolla. Barber on toki tunnettu taidoistaan salibandykentillä, mutta hän toimii myös taitovalmentajana jääkiekon saralla.

Barberin Youtube-tili on sangen suosittu ja sillä on kaikkiaan 110 000 tilaajaa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.