Liigat

Video: Liigan kaikkien aikojen pistehai maalasi kahdesti seitsemän sekunnin sisään

16.10.
2017
0 Kommenttia
1
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

SPV ja TPS mittelivät paremmuudesta miesten Salibandyliigan pelissä sunnuntaina. Maalirikas ottelu päättyi SPV:n 10-6-voittoon.

Seinäjokelaisten tehopelaajia olivat 2+2 naulannut Sami Koski, hattutempun laukonut Mikko Kohonen ja kolme maalisyöttöä kerännyt Jyrki Holopainen. Kohonen onnistui ottelussa erikoisessa tempussa, sillä liigan kaikkien aikojen pörssikärki iski kaksi maalia seitsemän sekunnin säteellä ajassa 41.40-41.47. Liigan kaikkien aikojen nopeimmat kaksi maalia on iskenyt Arto Mikkonen, joka osui 27.9. 2010 kahdesti Kooveen verkkoon vain kolmessa sekunnissa.

Voitto oli SPV:lle kauden kolmas ja ryhmä on nyt liigan kolmantena. TPS löytyy tällä hetkellä sarjataulukon sijalta 8.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.