Ulkomaat

Video: Törkytaklaus johti torikokoukseen ja kahteen ulosajoon Ruotsissa

30.10.
2017
4 Kommenttia
2
Ulkomaat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Ruotsin Superliigan sunnuntaisessa Storvreta-Växjö-pelissä nähtiin iso kahakka ensimmäisessä erässä.

Tilanne sai alkunsa Johan Roosin törkytaklauksesta, jonka myötä Storvretan Jimmie Pettersson jäi makaamaan kentän pintaan. Maanantaina selvisi, että maajoukkuehyökkääjän solisluu murtui tilanteen johdosta.

Tilannetta seurasi yleinen torikokous, jonka aikana Storvretan maalivahti Viktor Klintsten tönäisi Roosin laidan yli. Roos sai tempustaan PR3-rangaistuksen, joka tarkoittaa myös automaattista yhden ottelun pelikieltoa. Klintsten sai sen sijaan PR1-koodin rangaistuksen, joka ei johda automaattisiin lisäsanktioihin.

Storvreta voitti pelin maalein 10-6 ja on sarjan kakkosena. Eero Kososen edustama Växjö majailee sijalla kolme.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Hirvittävä
31/10/2017
Törkeä taklaus! Mielestäni tuomarit hoitivat hyvin tilanteen. Ainakin videon perusteella. Taklaus oli hyvin törkeä ja kyynerpää ylhäällä ja näytti siltä, että se tehtiin vain satuttamistarkoituksessa.
Tytti
31/10/2017
Törkeä ja tarpeeton taklaus. Todella epäurheilijamainen teko.
Olipa
31/10/2017
Todella järkevä niitti, onneksi tuomarit hereillä ja suihkuun. Vielä kunnon pelikielto päälle, väh 5 matsia
JANIINPÄ
31/10/2017
Vauhdista ja aikeesta näkee, että täysin tahallinen taklaus.
Jääkiekossa olisi tullut vitonen ja ulosajo.
Ei mulla nyt muuta.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.