Video: Ahon näyttävä alivoimamaali ei auttanut – Welhot huristeli voittoon Kuopiossa

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Kuva: Kuvakaappaus videosta

SB Welhot ja Koovee mittasivat toisiaan keskiviikkona miesten Salibandyliigan kamppailussa Kuopiossa. Koovee johti ottelua parhaimmillaan maalein 4-1, mutta Welhot nousi sillasta 6-5-kotivoittoon.

Kuopiolaisten teholinkona hääri jälleen Iiro Lankinen, joka merkkautti pisteet 2+1 itselleen. Lankinen on pakkipörssin kärkinimi tehoin 13+9 ja ainoa puolustaja, joka mahtuu liigan kymmenen parhaan pistenikkarin joukkoon. Puolustaja Jonni Koskinen teki liigauransa avausmaalin ja merkkautti pisteet 1+1 tililleen.

Kooveen Samuli Salomaa jatkoi vahvoja otteita ja tehtaili pisteet 2+1. Ottelun komeimmasta yksilösuorituksesta vastasi Tuomas Aho, joka kiemurteli näyttävän alivoimamaalin. Maali näkyy videolla kohdasta 1.32 eteenpäin. Arvid Vonk pysäytti 34 palloa.

Welhot on ollut alkukauden suurin yllättäjä ja sarjanousija on nyt liigan kuudentena. Koovee on hävinnyt neljä viimeistä peliään ja tamperelaisryhmä on tällä hetkellä sarjan sijalla 11.

Otteltutilastot

Lehdistötilaisuus:

Maalikooste:

4 comments

  1. My boys Aho and Salomaa keeping the American dream alive! These guys have it all!!

  2. Aivan järkyttävää kiljumisen ja karjumisen sekoitusta tuo ”selostus” maalivideon perusteella. Herranjumala. Onneksi äänet saa pois suhtkoht vaivattomasti.

  3. Samaa mieltä! Nykyään monet selostajat ovat tuollaisia. Ei toki kaikki. Peliin pitääkin eläytyä. Mutta ammattitaitoinen selostaja tekee sen hillitysti.