Divarit

Karhut nousi ahdingosta voittoon Divarin toisessa finaalissa – Halminen ratkaisi viimeisellä kympillä

25.03.
2018
12 Kommenttia
1
Divarit

Kuva: Kari Saha/UrheiluSuomi.com

Karhut ja Loviisan Tor mittasivat toisiaan toistamiseen miesten Divarin finaaleissa sunnuntaina Porissa. Karhut voitti kamppailun maalein 7-6.

Benjamin Lepola vei porilaiset johtoon ottelussa, mutta ensimmäinen erä oli Loviisan. Julle Sumen, Andreas Hietala, Jesse Tolvanen ja Nicolas Malmberg osuivat erässä ja erätauolle mentiin 4-1-vierasjohdossa.

Toisessa erässä Karhujen Kalle Santanen kavensi ensin lukemiksi 4-2. Jonas Hällfors vei vieraat pari minuuttia myöhemmin takaisin kolmen maalin johtoon. Erän viimeisellä vitosella Ville Salonen ja Lepola maalasivat, joten kolmanteen erään lähdettiin Loviisan 5-4 -johtoasemassa.

Ottelun viimeisen kympin käynnistyessä Tomi Jerkku nousi komeasti Tor-puolustuksen läpi ja pelasi avopaikan Joni Halmiselle, joka tasoitti pelin ajassa 50.10. Ajassa 54.07 Karhut sommitteli maalipaikan Halmiselle, joka iski porilaiset toistamiseen johtoon ottelussa.

Halminen iski tyhjään Tor-maaliin kolmannen osumansa. Conny Lindblom lisäsi jännitystä iskemällä kavennuksen 12 sekuntia ennen loppua.

Halminen oli ottelun tehopelaaja hattutempullaan ja onnistuminen oli siinä mielessä mielenkiintoinen, että kyseessä olivat miehen ensimmäiset pisteet kevään pudotuspeleissä. Karhujen Lepola onnistui myös maalinteossa kahteen otteeseen.

Divarin finaalisarja on nyt tilanteessa 1-1. Kolmas ottelu pelataan keskiviikkona Loviisassa, ja finaalisarjan voitto vaatii kolme voittoa.

Ottelutilastot

Lue myös:
Happee eteni välieriin trillerivoiton myötä – KrP ryöpytti SPV:tä Seinäjoella
Kolme naisten puolivälieräsarjaa katkolla keskiviikkona – Koovee tasasi puntit Ervin kanssa
Koovee varmisti liigapaikan selkeällä voitolla – Koljonen naulasi kuusi tehopistettä

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Porista
25/03/2018
Bensa taisi loppua
Bensa loppu?
25/03/2018
Tämän vuotinen finaalisarja muistuttaa kovastikkin viime vuotista Karhujen ja Welhojen finaalisarjaa. Karhut on jalalla Toria valovuoden edellä, mutta maalivahtietu ja maalintekotehokkuus on Torin puolella.

Mikäli Karhut onnistuu hyödyntämään nopeus- & kuntoetua, sarja menee 3-1 Karhuille. Lisäksi maalivahtien pitäisi vähän venyä. Aika näyttää, voi olla että menee viidenteenkin matsiin.
Nipa
25/03/2018
BENSA IHAN SELKEÄSTI LOPPU. SE SE ON. SEN ON OLTAVA.
Takapiru
25/03/2018
Kyllä se siltä vähän näytti.... Ja nyt kun Andreas sai Puumalan, on tärkeä pelaaja Loviisa ole. Tiukka paikka Loviisassa keskiviikkona.
Nipalle
25/03/2018
Totta😂 Huurut jäljellä, jos sitäkään!!
Lindeman
25/03/2018
Mutta missä oli Joni "4+2" Niiranen
Dille
26/03/2018
Taistelu liiga paikasta on kova. Kummallakin on mahdollisuudet voittaa tää sarka. Toivottavasti tuomarit pitää ohjat käsissään. Porin pelissä lähti jo vähän irti. .unta epäily on että Karhut vie sarjaan
Miten jaksatte
26/03/2018
Miten jaksatte tota bensa loppu kommenttia laittaa.. annetaan poikien pelata ja katotaan sitten keneltä loppuu bensa.
Fanittaja
26/03/2018
Eipä Joni "4+2" Niiranen ollut paikalla mutta "2+4" oli muistakaa kotivoitot riittää
Samaa mieltä
26/03/2018
Samaa mieltä kun "miten jaksatte"!! Pitäiskö eka kattoo pelit ja sit avaa suu...
Lindeman
26/03/2018
Hienoa nähdä ratkaiseva finaali porissa lauantaina!
Porilainen
26/03/2018
Kokoajan on nyt sellainen tunne että hävitään tämäkin finaalisarja.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.