Divarit

Video: Brusas osui puolen kentän takaa – Hällfors nousi ratkaisijaksi jatkoajalla

18.03.
2018
3 Kommenttia
2
Divarit

Kuva: Kuvakaappaus videosta

M-Team ja Loviisan Tor mittasivat toisiaan lauantaina miesten Divarin ensimmäisessä välieräpelissä. Loviisan Jonas Hällfors ratkaisi ottelun jatkoajalla ajassa 68.16 ja Tor haki vierasvoiton maalein 5-4.

Tor oli jo melko lähellä voittoa varsinaisella peliajalla, mutta Aki Mäkinen toi kotijoukkueen tasoihin ajassa 58.31. Otsikossa mainittu Stefan Brusasin lavasta lähtenyt 3-2-johtomaali syntyi sangen kaukaa.

Hällfors oli myös joukkueensa tehopelaaja kahdella maalilla. Konkari Joni Niiranen iski pisteet 1+1 ja Niko Nordström torjui maalillaan 25 laukausta. M-Teamin Mikko Pasanen maalasi kahdesti ja Aake Eronen syötti kaksi osumaa.

Ottelusarja jatkuu tänään Loviisassa kello 17 alkaen. Jos Tor voittaa, niin se etenee Divarin finaaleihin.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Keksi
18/03/2018
Onko striimii tän päivän kamppailusta????
Jooo
18/03/2018
Loviisan sanomat youtube
Paikalla ollut
18/03/2018
Yllättäen Sveitsinarpa taas häviävänä osapuolena. 3 lahjamaalia vähän liikaa näissä peleissä. Niko teki joku 7 gamesaveria ja pelasi yksin voiton Thorille.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.