Liigat

Classic hankki kaksi pelaajaa Tshekin mestarijoukkueesta

29.05.
2018
1 Kommentti
0
Liigat

Michaela Sponiarova edustaa Classicia ensi kaudella. Kuva: SC Classic

Slovakian maajoukkuepelaajat Michaela Sponiarova ja Denisa Ferencikova liittyvät Classicin naisten liigajoukkueen vahvuuteen.

Kaksikko edusti viime kaudella Tshekin mestariksi yltänyttä Vitkovicea. Molemmat ovat vakiokasvoja Slovakian maajoukkueessa ja onnistuivat hyvin viime joulukuun Slovakian MM-kisoissa. Sponiarova iski tehopisteet 8+9 ja Ferencikova tehot 11+9 seitsemässä ottelussa.

– Denisa ja Michaela olivat alusta alkaen erittäin kiinnostuneita ja innostuneita heille tarjoutuneesta mahdollisuudesta siirtyä Classiciin. Molemmat ovat monipuolisia huippupelaajia ja on ilo saada heidät mukaan Familyyn.

– MM-kisoissa pääsin lähietäisyydeltä näkemään heidän otteitaan ja olin kovasti vaikuttunut näkemästäni. Uskon, että kokemus tulee olemaan molemminpuolisesti erittäin mielenkiintoinen ja opettavainen, Classicin naisten manageri Irina Peltola sanaili seuran tiedotteessa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
JANIINPÄ
30/05/2018
Näin mukaellen voisi todeta, että "Eipä tullu Kauppeja eikä kauppoja, mutta tuli slovakki" :)

Tarpeellisia vahvistuksia osan kokeneimmista jo pohtiessa aivan muita hommia lähitulevaisuudessa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.