Liigat

Kooveen ensi kauden valmennusryhmä julki – Ilja Pantzar pääkäskijäksi

04.05.
2018
21 Kommenttia
2
Liigat

Ilja Pantzar (oik.) on Kooveen ensi kauden pääkäskijä. Kuva: Esa Takalo

Viimeiset kaksi kautta Kooveen miesten edustusjoukkueen valmennustiimissä toiminut Ilja Pantzar valittiin Kooveen miesten edustusjoukkueen uudeksi päävalmentajaksi.

Pantzar on toiminut pitkään seuran juniorivalmennuksessa ja on nykyisin mukana myös Suomen poikien U16-maajoukkueen valmennustiimissä. Tuoreen päävalmentajan sopimus on kaksivuotinen.

Valmennustiimin toinen jäsen on Iivo Pantzar, jolla on myös päätoiminen virka seuran valmennuksessa. Iivo Pantzarin sopimus on yksivuotinen. Kooveen fysiikkavalmentajana jatkaa Jenni Puputti, joka työskentelee myös Tapparan kanssa jääkiekon puolella.

Ilja Pantzar kommentoi ensi kauden suuntaviivoja Kooveen tiedotteessa seuraavasti.

– Ei me seurana voida mennä sen taakse, että joukkue on keski-iältään nuori. Meidän onnistumistamme voidaan mitata vain otteluiden lopputuloksilla ja sarjataulukolla. Kun tulosten halutaan parantuvan, täytyy kehitystä tapahtua sekä urheilijoissa, valmennuksessa että taustoilla, Pantzar painotti.

Kooveen tiedotteesa lupailtiin, että ensi kauden pelaajajulkistuksia on tiedossa lähiaikoina.

Kooveen uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Juna kulkee
04/05/2018
D1variin
jorma
04/05/2018
Pelaamalla divariin ! Ilja pantzar :DDDDDD
veekoo
04/05/2018
Kooveehan nappaa suoran tippumispaikan, eli karhut ja steelers taistelevat onnekseen vain putoamiskarsinnoista:D
Hetkopoju
04/05/2018
Juu eiköhän koovee divariin päädy, luokaton valmentaja tämä pantzar. Junioreita voi valmentaa, mutta miehissä ei mitään käyttöä.
Tietoa
05/05/2018
Jaahas, ilmaisesti karkeria junnuja käynyt kirjoitteleen kun ei ole aikoinaan päässyt pelaan
Repa
05/05/2018
Sinäpä sen hienosti kiteytit kilpureiden junnutoiminnan tulokset. Ja heitä junnuna lajin lopettaneita on monta! Onneksi kilpapuolen tulokset puhuvat puolestaan..
Sirpa Kyrkkeli
05/05/2018
Ilja :DDDDD
jorma
05/05/2018
Tietoa:lle, ootko yks niistä jolle Ilja on enskaudelle luvannu asunnon ja majupaikan ja urheiluautot tms. :D
Näin
05/05/2018
Naulan kantaan repa!
JANIINPÄ
05/05/2018
Ja näin Geemiehet jatkavat Geen perinteitä.
Onnea vaan veljeksille, tunnen pidemmänkin historian, ja ainakin tämän palstan törkyjuttuja paljon parempia äijiä.
Jaska
05/05/2018
Pantzarin kaksi viimeistä junnuvuotta ASM nelonen BSM mestaruus,ei huono
Repa
05/05/2018
Eli junnu valkku ei käyttöö äijissä.
Jaska
05/05/2018
Aika harvassa kai valkut ,jotka on alottanut uransa miesten liigassa
Hande
06/05/2018
Itsekin joskus kritisoinut Iljaa, mutta B:n mestaruus hieno saavutus. Sopii mielestäni paremmin junnuihin, koska siellä ei voi ottaa asioita niin tosissaan. Kunhan oppisi ottamaan hiukan rennommin niin voisi menestyä myös liigassa. Lajitietämys kova, eikä varmasti juuri intohimoisempaa koutsia löydy. Janiinpä nimimerkin kanssa samaa mieltä siinä, että veljekset saavat monesti kohtuutonta kuraa niskaansa.
Edelliselle
06/05/2018
Samaa mieltä, antaa pojan näyttää, nyt siihen on tilaisuus. Osaan jo kuvitella tämän palstan, jos kausi ei mene ihan nappiin....
Edelliselle#2
06/05/2018
Kun se ei mene ihan nappiin...*
Kilpaveljet
07/05/2018
Tsemppiä Iljalle tulevaan kauteen!!
Osku
07/05/2018
Melkoista kuraa taas sataa. Tietyt nimet ne vaan kirvoittaa katkerat valittajat liikkeelle :) Pantzarista: Bn mestaruus päättyneellä kaudella, kokemusta jo aika monesta, aika perus hyvä valinta liigan ykköseks.
Nimetön
07/05/2018
On hellyttävää miten moni laittaa painoarvoa jollekin B-junioreiden mestaruudelle... Joko B-junnuympäristö kun on aivan eri planeetalta verrattuna liigavalmentamiseen.
Konna
07/05/2018
Junnumestaruudet on yhtä tyhjän kanssa meriitteinä, eikä kerro yksittäisen pelaajan taidoista mitään, mutta valmentajan kohdalla näkisin asian toisin. Kyllä valmennuksen täytyy olla junnupuolellakin onnistunut, jotta joukkue voi menestyä. Aikuisjoukkueessa tulee mukaan lajin epäammattimaisuus ja valmentajan pitää pystyä junnupuolta paremmin huomioimaan pelaajien murheita lajin ulkopuolella (työt, perhe,...). Kooveen tapauksessa varmasti helpottaa joukkueen matala keski-ikä tätä siirtymää valmentajalle ja onhan Ilja ollut edustuksen valmennuksessa apuna jo koko viime kauden, vaikkei päävalmentaja ollutkaan.
Mutta
08/05/2018
Mistä te haukkujat tiedätte, ettei pärjää jos kerta ei kokemusta? Eli haukkuessa ollaan oikeassa, jos annat mahiksen niin väärässä?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.