Suomen mestari vaihtaa maisemaa – siirtyy Sveitsin kestomenestyjän riveihin

Miro Lehtisen ura jatkuu Sveitsissä. Kuva: Anssi Koskinen

Miro Lehtisen ura jatkuu Sveitsissä. Kuva: Anssi Koskinen

Suomalaislaitahyökkääjä Miro Lehtinen, 28, edustaa ensi kaudella Sveitsin liigan SV Wiler-Ersigeniä. Lehtisen sopimus on malliltaan 1+1-vuotinen.

Lehtinen on pelannut Salibandyliigaa Gunnersissa, G-Kooveessa, Kooveessa, Nokian KrP:ssa ja viimeiseksi Classicissa. Runkosarjan pelejä Lehtisellä on tilillään 248 ja niissä pisteitä 251 (110+141).

Pudotuspeliotteluita on kertynyt 37 ja niissä tehoja 10+10. Lehtinen on juhlinut Classicin kanssa Suomen mestaruutta kahtena perättäisenä keväänä. Mitalikaapista löytyy myös Kooveen kanssa napattu pronssi vuodelta 2012. Lehtinen on edustanut miesten maajoukkuetta kerran.

Wilerin uutisen perusteella Lehtinen lähtee hakemaan uudenlaista potkua uralleen, sillä mennyt kausi oli hankala. Seuran kannalta tilanne oli se, että joukkue menetti pelaajia hieman yllättäen ja tarvitsi tässä vaiheessa vahviketta kokoonpanoonsa. Suomalaispuolustaja Tatu Väänänen edustaa myös Wiler-Ersigeniä.

Wilerin uutinen

5 comments

  1. Hienoa. Aina pitänyt Lehtisen pelityylistä, toivottavasti onnistuu Sveitsissä! Isossa roolissa voi hyvinkin tehdä 40-50 pinnaa.

  2. Classicissa hieman pienelle roolille jäänyt. Toivon mukaan saa isosti vastuuta Sveitsissä.

  3. Samoin. Hyvä pelaaja joka jäi melko vähälle peliajalle. No nyt pääsee Sveitsiin. Kaunis maa. Ja saa uusia elämyksiä ja kokemuksia. Sveitsi kallis maa asua. Mutta saa varmasti mukavat suolarahat:D