Liigat

Suomen mestari vaihtaa maisemaa – siirtyy Sveitsin kestomenestyjän riveihin

04.06.
2018
5 Kommenttia
3
Liigat

Miro Lehtisen ura jatkuu Sveitsissä. Kuva: Anssi Koskinen

Suomalaislaitahyökkääjä Miro Lehtinen, 28, edustaa ensi kaudella Sveitsin liigan SV Wiler-Ersigeniä. Lehtisen sopimus on malliltaan 1+1-vuotinen.

Lehtinen on pelannut Salibandyliigaa Gunnersissa, G-Kooveessa, Kooveessa, Nokian KrP:ssa ja viimeiseksi Classicissa. Runkosarjan pelejä Lehtisellä on tilillään 248 ja niissä pisteitä 251 (110+141).

Pudotuspeliotteluita on kertynyt 37 ja niissä tehoja 10+10. Lehtinen on juhlinut Classicin kanssa Suomen mestaruutta kahtena perättäisenä keväänä. Mitalikaapista löytyy myös Kooveen kanssa napattu pronssi vuodelta 2012. Lehtinen on edustanut miesten maajoukkuetta kerran.

Wilerin uutisen perusteella Lehtinen lähtee hakemaan uudenlaista potkua uralleen, sillä mennyt kausi oli hankala. Seuran kannalta tilanne oli se, että joukkue menetti pelaajia hieman yllättäen ja tarvitsi tässä vaiheessa vahviketta kokoonpanoonsa. Suomalaispuolustaja Tatu Väänänen edustaa myös Wiler-Ersigeniä.

Wilerin uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Pele
04/06/2018
Hienoa. Aina pitänyt Lehtisen pelityylistä, toivottavasti onnistuu Sveitsissä! Isossa roolissa voi hyvinkin tehdä 40-50 pinnaa.
Wille
04/06/2018
Classicissa hieman pienelle roolille jäänyt. Toivon mukaan saa isosti vastuuta Sveitsissä.
Junnu#8
04/06/2018
Samoin. Hyvä pelaaja joka jäi melko vähälle peliajalle. No nyt pääsee Sveitsiin. Kaunis maa. Ja saa uusia elämyksiä ja kokemuksia. Sveitsi kallis maa asua. Mutta saa varmasti mukavat suolarahat:D
#51
05/06/2018
Mielenkiinnolla odotan tulevaa kautta, hyvä siirto Lehtiseltä
pedro
05/06/2018
Molemmat joukkueet vahvistuu🤗

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.